search

Ons nieuws van zondag 10 april 2022

'House of the Dragon' draait 'Game of Thrones'-onthulling terug
Series / Nieuws

'House of the Dragon' draait 'Game of Thrones'-onthulling terug

Het is nu al duidelijk dat House of the Dragon op zichzelf zal staan.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Foto's van House of the Dragon laten zien hoe de televisieserie van HBO Max mogelijk bepaalde delen van de verhalen rond Game of Thrones kan verbeteren en terugdraaien.

House of the Dragon speelt zich 200 jaar eerder af. We zien een heel ander Westeros, met de Targaryens aan de macht, draken in de lucht en het moment waarop de familie in gevecht raakt met elkaar.

House of the Dragon
De serie House of the Dragon is een serie die meer op zichzelf staat en anders wil zijn. Maar er zijn elementen die we al kennen. Denk aan de draken, aan de huizen (zoals de Lannisters, Baratheons en Starks) en we krijgen een wat gevaarlijkere ijzeren troon. Maar andere elementen zijn anders.

In een van de beelden van House of the Dragon zien we dat King Viserys Targaryen de catspaw-dolk heeft, een wapen gemaakt met valyrian steel dat gebruikt wordt om Bran Stark aan te vallen en door Arya gebruikt is om de Night King te doden.

Het is een klein detail, maar Fire & Blood liet niet zien dat de dolk in handen van Viserys was, of überhaupt een deel uitmaakte van het verhaal. Dat terwijl House of the Dragon wel op dat boek gebaseerd is.

Interessant is ook dat de dolk in de teaser trailer in handen lijkt te zijn van Alicent Hightower. Dat betekent dat de dolk misschien nog wel een rol gaat krijgen die iets groter is dan je zou denken. Ook krijgt de dolk daarmee een andere geschiedenis dan waar Game of Thrones op hintte.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Riverdale' gaat iets voor de fans doen
Series / Nieuws

'Riverdale' gaat iets voor de fans doen

Riverdale brengt een fanfavoriet personage terug voor het aankomende zesde seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Vorige week zei Chilling Adventures of Sabrina-actrice Kiernan Shipka nog dat ze de kans direct zou grijpen als ze weer terug zou mogen keren als Sabrina Spellman. Daar hebben we niet heel lang op hoeven wachten.

Volgens TV Line is Shipka weer te zien in Riverdale. Details daarover zijn niet onthuld. We weten dus niet hoe groot haar rol zal zijn.

Chilling Adventures of Sabrina-terugkeer
Shipka speelde de rol van Sabrina in de Netflix-serie Chilling Adventures of Sabrina, die voor twee seizoenen (en vier delen) draaide. De serie kwam in 2020 tot een einde.

Eerder dit jaar maakte Sabrina haar langverwachte debuut in Riverdale, in de vijfdelige reeks Rivervale. Daarin hielp Sabrina haar vriendin Cheryl Blossom met een toverspreuk. Cheryl is echter bezeten door haar voorouder Abigail en is magie losgebroken in het stadje. Daardoor staat de deur dus wagenwijd open voor de terugkeer van Sabrina.

Chilling Adventures of Sabrina-actrice Shipka keert dus snel terug. Recent zei ze: "Ik zou in de nabije toekomst echt niet durven om de rol af te wijzen om de hoofdband weer om te doen!"

Riverdale voegt elke zondag een nieuwe aflevering toe van zijn zesde seizoen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Better Call Saul' doet iets dat seizoen 6 nu al het beste tot nu toe maakt
Series / Nieuws

'Better Call Saul' doet iets dat seizoen 6 nu al het beste tot nu toe maakt

De serie Better Call Saul gaat fans enorm blij maken met deze rollen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het laatste seizoen van Better Call Saul brengt Breaking Bads Bryan Cranston en Aaron Paul terug in de rollen van Walter White en Jesse Pinkman.

Dat bevestigde medebedenker Peter Gould in een nieuw interview. Hij onthulde dat de twee acteurs te zien zijn in de serie Better Call Saul, die als prequel op Breaking Bad dient.

Better Call Saul-rollen
"Ik wil geen dingen verklappen voor de fans. Maar ik kan je zeggen dat de eerste vraag die we hadden toen we met de serie begonnen, is: 'Zijn Walt en Jesse in de serie te zien?' In plaats van die vraag te ontwijken, zal ik gewoon ja zeggen", begon Gould tijdens het PaleyFest-panel van Better Call Saul.

"Hoe of onder welke omstandigheden of wat dan ook, dat zal je voor jezelf moeten ontdekken. Ik zal wel zeggen dat het een van de vele dingen is die je zal ontdekken dit seizoen."

Het is nog even afwachten om te zien hoe Better Call Saul gaat eindigen. De serie is verbonden aan moederserie Breaking Bad en volgens Gould gaan ze "op een manier een crossover maken die je niet eerder gezien hebt. Dat weet ik zeker."

Ook vertelde Vince Gillian: "Het zou toch jammer zijn als de serie zou eindigen zonder een rol voor hen, of niet soms?"

Better Call Saul lanceert op 18 april zijn zesde seizoen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix cancelt weer een serie na één seizoen
Series / Nieuws

Netflix cancelt weer een serie na één seizoen

Dit keer is de serie On the Verge van en met Julie Delpy.

Weer heeft Netflix de stekker getrokken uit een onlangs gelanceerde tv-serie. Het betreft On the Verge, een dramaserie over het wel en wee van vier bevriende vrouwen. Dit meldt TV Line.

De website meldt dit op basis van een reactie van actrice en bedenker Julie Delpy op Instagram. De ster van de show meldde dat de serie is gecanceld, maar dat Netflix vergeten is dit door te geven aan het publiek.

In On the Verge worstelen vier vrouwen - een chef, een alleenstaande moeder, een erfgename en een werkzoekende - met liefde, werk en een midlifecrisis in het L.A. van voor de pandemie.

On the Verge houdt het bij één seizoen
Er zijn rollen voor acteurs als Julie Delpy, Elisabeth Shue, Sarah Jones, Alexia Landeau, Mathieu Demy, Troy Garity, Timm Sharp en Giovanni Ribisi. Hieronder zie je de trailer voor het eerste seizoen dat bestaat uit twaalf afleveringen van elk zo'n half uur.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nu al een teaser voor 'Star Trek: Lower Decks'
Series / Trailer

Nu al een teaser voor 'Star Trek: Lower Decks'

De animatieserie keert later dit jaar terug op Prime Video voor alweer het derde seizoen.

Paramount+ heeft de trailer en poster voor het derde seizoen van zijn geanimeerde komedieserie Star Trek: Lower Decks online gezet, inclusief een bijhorende poster. Check ze hieronder.

De onthulling komt dit weekend als onderdeel van een panel tijdens 'Star Trek: Mission Chicago' waar de belangrijkste stemmencast in uniform verscheen, compleet met kleurrijke pruiken, zie de foto hieronder.

Jack Quaid, Tawny Newsome, Jerry O'Connell, Noel Wells, Eugene Cordero, Dawnn Lewis, Gillian Vigman en andere namen keren terug voor de nieuwe reeks van tien afleveringen die nieuwe uitdagingen voor de U.S.S. Cerritos-bemanning laten zien.Teaser Star Trek: Lower Decks - seizoen 3
De teaser doet een beetje aan Star Trek: The Next Generation denken, waarbij de terugkeer van de exocomp Ensign Peanut Hamper wordt getoond.

Het derde seizoen gaat in het derde kwartaal van 2022 in première op Paramount+ in de Verenigde Staten en op Amazon Prime in verschillende internationale gebieden, ook in Nederland. Hieronder de teaser trailer en poster.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney herstelt eerbetonen in 'Luke Cage' en 'The Punisher' na ophef
Series / Nieuws

Disney herstelt eerbetonen in 'Luke Cage' en 'The Punisher' na ophef

Maar waarom zou je in hemelsnaam dit soort dingen in eerste instantie verwijderen?

Na de nodige ophef, heeft Disney+ de eerbetonen aan Stan Lee en Reg E. Cathey, die uit The Punisher en Luke Cage waren geknipt, in ere hersteld.

Toen Netflix niet langer de rechten bezat om de series Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist, Luke Cage en The Punisher te streamen, ging de hele collectie over naar Disney+. Fans van de series viel echter al snel op dat er kleine wijzigingen waren gedaan aan de series.

Disney zwijgt
De grootste controverse ging over het feit dat een eerbetoon aan Stan Lee aan het einde van het tweede seizoen van The Punisher werd verwijderd. Daarnaast werd er ook uit een aflevering van Luke Cage een eerbetoon aan de overleden acteur Reg E. Cathey verwijderd. Luke Cage-showrunner Cheo Hodari Coker liet zijn ongenoegen hierover blijken via Twitter.

Volgens ComicBook.com heeft Disney+ de twee eerbetonen nu dus weer toegevoegd. Disney+ heeft geen verdere verklaring naar buiten gebracht over het verwijderen of herstellen van deze eerbetonen.

Alle Defenders-series zijn nú te streamen via Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Acteur door het dolle na goed nieuws over 'S.W.A.T.'
Series / Nieuws

Acteur door het dolle na goed nieuws over 'S.W.A.T.'

Het zesde seizoen van de CBS hitserie is aangekondigd en dat vindt Shemar Moore erg fijn.

De serie S.W.A.T. zie je in Nederland op de streamingdienst Videoland en nu is er goed nieuws. De actiedramaserie van CBS wordt namelijk verlengd met een zesde seizoen. Met name acteur Shemar Moore, die Sergeant II Daniel "Hondo" Harrelson Jr. speelt, is door het dolle met het nieuws.

S.W.A.T. sluit het huidige vijfde seizoen af met een finale op zondag 22 mei. De serie voegt zich bij de reeds vernieuwde CBS-drama's NCIS, NCIS: Hawai'i, NCIS: Los Angeles en CSI: Vegas die volgend tv-seizoen dus een vervolg krijgen. Aan de komische kant waren de CBS-series Bob Hearts Abishola, Ghosts, The Neighborhood en Young Sheldon al vernieuwd.

Seizoen zes van S.W.A.T. enthousiast aangekondigd
Jaaaaaaa!!!! Homies, fans en baby meisjes!!!!! Je hoorde het hier eerst!!!! S.W.A.T. is verlengd voor seizoen 6!!!!!! Er komt weer een jaar Kicking Ass op je af 🔥🔥🔥 ... ROLL SWAT BABY 💯,"[/i] schrijft de super enthousiaste Moore op twitter.En hieronder ook een video van Shemar Moore via de Twitter-pagina van de zender CBS.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO Max kan snel veel groter worden
Series / Nieuws

HBO Max kan snel veel groter worden

De deal tussen Discovery en WarnerMedia is definitief beklonken: Warner Bros Discovery is een feit.

Het is officieel: Discovery en WarnerMedia hebben definitief hun fusieovereenkomst van $43 miljard gesloten die een einde maakt aan het kortstondige huwelijk van AT&T met het Time Warner-imperium.

Het nieuwe Warner Bros Discovery-bedrijf zal Warners eigendommen zoals Warner Bros. Pictures, HBO, DC Films & TV, TNT, Cartoon Network en CNN samenbrengen met eigendommen van Discovery zoals HGTV, Food Network, Animal Planet en TLC.

Dit betekent dat we op HBO Max naast series als Game of Thrones en de superheld Batman ook programma's kunnen gaan zien als 90 Day Fiance en Shark Week.

Enorm entertainmententiteit ontstaat
De belangrijkste leidinggevenden die verantwoordelijk zijn voor Warner Bros. Pictures (Toby Emmerich), Warner Bros. Television (Channing Dungey) en HBO (Casey Bloys) blijven waar ze zijn, maar een groot deel van de hoogste uitvoerende macht die WarnerMedia de afgelopen jaren heeft geleid vertrekt. De hoogste leiding komt in handen van de nieuwe CEO David Zaslav.

De Warner Bros Discovery-aandelen zullen naar verwachting maandag worden verhandeld. Dit markeert de meest ingrijpende mediafusie sinds Disney in 2019 21st Century Fox overnam en er onstaat een van de grootste entertainmententiteiten tot op heden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kan je geen genoeg krijgen van 'Dirty Lines'? Check dan deze 3 series op Netflix
Series / Featured

Kan je geen genoeg krijgen van 'Dirty Lines'? Check dan deze 3 series op Netflix

Dirty Lines scoort enorm goed op Netflix, dit kan je zoal kijken als je meer wil.

Deze week bleek de televisieserie Dirty Lines de tweede meest populaire titel op Netflix van de afgelopen week. Daarmee scoort de serie van Nederlandse bodem behoorlijk goed! Zoals gebruikelijk checken we ook deze zondag weer welke series Netflix aanraadt als je ook van Dirty Lines houdt.

De tv-serie draait om een jonge en ondernemente studente. In het Amsterdam van de jaren tachtig krijgt zij een nieuwe baan bij een telefoonsekslijn. Die werd opgezet door twee totaal verschillende broers. De hilarische serie is er eentje die ons aan heel wat andere projecten doet denken en tot leuke tips van Netflix leidt. Allemaal series die te maken hebben met seks.

Drie tips op Netflix
Hieronder drie tips van Netflix:

Sexify: Om met een innovatieve seksapp een techwedstrijd te kunnen winnen, moeten een seksueel onervaren studente en haar vrienden de uitdagende wereld van intimiteit verkennen.

You Me Her: Yuppenstel Jack en Emma huurt een callgirl in omdat hun seksleven wel een opkikkertje kan gebruiken. Dat er liefde in het spel zou komen, was niet voorzien.

Sex/Life: Het wilde seksuele verleden van een vrouw botst met het heden, waarin ze een getrouwde moeder is, als de bad boy-ex over wie ze nog fantaseert, terugkeert in haar leven.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-serie doet iets heel bijzonders en blijft domineren
Series / Featured

Netflix-serie doet iets heel bijzonders en blijft domineren

Bridgerton wint de derde week op rij van de concurrentie op Netflix!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Elke zondag kijken we naar de nieuwe toplijst op Netflix. Deze week wordt wederom gedomineerd door de serie Bridgerton. Gek is dat niet, want het was lang de meest populaire serie op Netflix, tot deze werd ingehaald door Squid Game.

Hoe dan ook staat Bridgerton nu voor de derde week helemaal bovenaan. Gevolgd door de Nederlandse Original Dirty Lines, een hilarische en sterke serie die draait om een studente die een nieuwe baan krijgt bij een telefoonsekslijn die in de jaren tachtig door twee totaal verschillende broers werd opgericht. De nummer drie van deze week is The Ultimatum, een realityserie die de komende weken nieuwe afleveringen krijgt.

De top drie
Dit is de top drie van deze week:

1. Bridgerton: Acht hechte broers en zussen van de familie Bridgerton zoeken liefde en geluk binnen de Londense high society. Geïnspireerd op de succesvolle romans van Julia Quinn.

2. Dirty Lines: In het Amsterdam van de jaren 80 krijgt een ondernemende studente een nieuwe baan bij een telefoonsekslijn die door twee totaal verschillende broers is opgezet.

3. The Ultimatum: Marry or Move On: In het huwelijksbootje stappen of ermee kappen? Koppels stellen hun liefde op de proef door met potentiële matches te gaan samenwonen in een provocerende realityserie.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Prime Video voegde veel series nieuw toe!
Series / Streaming-diensten

Prime Video voegde veel series nieuw toe!

Check hier de complete lijst met alle nieuwe series van Prime Video.

Prime Video voegde weer een rits nieuwe series toe aan zijn aanbod. Zoals je inmiddels van ons gewend zult zijn, zetten we dat aanbod ook deze zondag weer voor je op een rij.

Million Dollar Island (S01E05): De eerste tropische buien naderen Million Dollar Island en niet alle kampen blijken daarop voorbereid te zijn. Een aantal bewoners overtreedt de regels en dit blijft niet zonder gevolgen. De bewoners leren elkaar intussen steeds beter kennen. De maskers gaan af en dat levert zowel prachtige als heftige momenten op.

Million Dollar More (S01E05): Samen met Giel de Winter, Jaap van Ginneken, bekende gast Roos Schlikkers en de kandidaten kijken we terug op aflevering 5: Een zware storm teistert Million Dollar Island. Vloedgolven spoelen door de kampen en zorgen voor chaos en vernielingen. Ook binnen de kampen dondert het. Meer dan ooit willen bewoners hun spullen pakken en naar huis. Maar tussen al het leed bloeit er ook liefde op.

Secrets and Lies (seizoen 1 en 2): Cornell doet onderzoek naar Ben als een 'belangrijk persoon'.

The Family (seizoen 1): Na tien jaar vermist te zijn geweest, keert Adam Warren terug naar huis.

This Is Us (S06E05): Kevin bezoekt de bouwplaats. Malik en Deja bespreken omstreden nieuws tijdens het diner.

Star Trek: Picard (S02E06): Met de hulp van Tallinn infiltreren Picard en de bemanning een gala aan de vooravond van een gezamenlijke ruimtemissie om een van de astronauten te beschermen die volgens hen cruciaal is voor het herstel van de tijdlijn: Renee Picard. Kore doet een verrassende ontdekking over het werk van haar vader.

Frank Herbert's Children of Dune (seizoen 1): Dune was nog maar het begin. Nu gaat Frank Herbert's monumentale saga over de opkomst van een jonge man tot supermacht op een omstreden woestijnplaneet verder in deze buitengewone miniserie gebaseerd op Dune Messiah en Children of Dune.

De Kraak (seizoen 1): Na twee jaar in de gevangenis moet professioneel oplichter Alidor Van Praet een manier vinden om zijn in beslag genomen illegale fortuin terug te verdienen. Wanneer hij de 20-jarige Jeremy Peeters zijn weg ziet hacken door een computerwedstrijd, beseft hij dat de tiener de sleutel is tot zijn succes.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Acteur gecast voor mysterieuze rol in MCU-serie 'Ironheart'
Series / Nieuws

Acteur gecast voor mysterieuze rol in MCU-serie 'Ironheart'

De opnames van de serie over een vrouwelijke Iron Man beginnen in juni al.

Harper Anthony is de nieuwste toevoeging aan de cast van Marvel-serie Ironheart. De serie gaat over Riri Williams, een MIT-student die van een van Iron Mans pakken haar eigen pak staat en uiteindelijk in de voetstappen van Tony Stark moet treden.

Ironheart werd voor Marvel Comics bedacht in 2016 door Brian Michael Bendis en Mike Deodato. Nieuwkomer Dominique Thorne zal het titulaire personage spelen en haar debuut maken in Black Panther: Wakanda Forever. De opnames voor Ironheart moeten in juni beginnen.

Iron Lady
Volgens The Wrap zal Anthony een mysterieuze, nog onbekende rol spelen in de serie. Eerder werd ook onthuld dat Anthony Ramos (In the Heights) en Lyric Ross in de serie te zien zullen zijn.

Andere series die we de komende twee jaar kunnen verwachten zijn Ms. Marvel, She-Hulk en Secret Invasion. Momenteel is Moon Knight bezig op de streamingdienst.

Het is nog onbekend wanneer Ironheart precies moet verschijnen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Boys' is zo gestoord dat de cast vreest voor hun baan
Series / Nieuws

'The Boys' is zo gestoord dat de cast vreest voor hun baan

De cast van The Boys moet vrezen dat ze niet meer aan de bak komen straks.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Chace Crawford grapt dat hij geen werk meer zal gaan vinden als het vreemde en bizarre derde seizoen van The Boys eindelijk te zien is.

Crawford staat onder meer bekend om zijn werk als Nate Archibald in The CW-dramaserie Gossip Girl. Maar hij was sinds 2019 te zien als Kevin Moskowitz, a.k.a. The Deep, in Amazon-serie The Boys.

The Boys seizoen 3
The Deep is de versie van Aquaman van The Boys, en een lid van het superheldenteam The Seven dat vaak onderschat wordt.

Ter voorbereiding op het komende derde seizoen, dat deze zomer gelanceerd wordt op streamingdienst Prime Video, zaten een aantal castleden met Entertainment Weekly om tafel. Zo vertelde acteur Karl Urban al dat zijn Butcher het zwaar gaat krijgen in het nieuwe seizoen met de krachten die hij straks ineens ontwikkelt.

Acteur Crawford vertelt intussen dat hij vreest nooit meer werk te gaan vinden zodra iedereen het nieuwe seizoen gezien heeft.

Jensen Ackles: "Ik weet nog dat ik het script las en dat je mij een berichtje stuurde. En ik moet het gaan zoeken, want ik meen dat het zoiets was als: 'Ik weet niet hoe ik nog hierna werk kan gaan vinden'."

Crawford: "Ik denk dat ik dat inderdaad gestuurd heb."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit wordt de nieuwe 'The Witcher'-serie
Series / Nieuws

Dit wordt de nieuwe 'The Witcher'-serie

The Witcher krijgt naar verluidt een nieuwe serie op Netflix en dit wordt 'm.

The Witcher is een van de meest populaire series van Netflix. Het is dus geen verrassing dat de series en de vele spin-offs die gepland worden slechts het begin van een franchise lijken te zijn.

Volgens een nieuw gerucht zit er echt nog heel veel aan te komen. Het zou onder meer gaan om een prequelserie die hoofdrollen heeft voor Lambert, Coen en Eskel. Personages die we in het tweede seizoen van The Witcher hun live-action debuut zagen maken.

The Witcher-series
Het is volgens hetzelfde gerucht nog niet zeker of het live-action of anime wordt. Als het anime wordt, is het niet de enige, want volgens Redanian Intelligence (de doorgaans betrouwbare bron die ons dit nieuws brengt) is er ook een anime-film in de maak bij Studio Mir.

Het derde en laatste deel van het gerucht claimt dat Netflix aan een live-action The Witcher spin-off werkt die mogelijk later dit jaar al begint met de opnames als het derde seizoen daar klaar mee is.

Als dat zo is, komen er nog eens twee live-action spin-offs aan. Dat klinkt misschien onwaarschijnlijk, maar eerlijkheidshalve staat Netflix er natuurlijk inmiddels wel om bekend materiaal tot de laatste druppel uit te melken.

The Witcher krijgt dit jaar al een eerste spin-off namelijk The Witcher: Blood Origin.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe Netflix-serie scoort bizarre 100% op RottenTomatoes
Series / Nieuws

Nieuwe Netflix-serie scoort bizarre 100% op RottenTomatoes

Better Call Saul scoort enorm goed met zijn zesde en laatste seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het nieuwe seizoen van hitserie Better Call Saul van AMC zal later deze maand zijn eerste afleveringen lanceren. De recensies staan al online en die zijn uiterst positief.

Better Call Saul blijkt maar liefst 100 procent te scoren op Rotten Tomatoes met zijn zesde seizoen. Een goed en veelbelovend begin dus voor de televisieserie die nu echt naar het einde toewerkt.

Better Call Saul-einde
Better Call Saul scoort daarmee zijn best ontvangen seizoen tot nu toe. Het eerste seizoen van Better Call Saul scoorde nog 97 procent op Rotten Tomatoes. De tweede reeks ook, en het derde seizoen ging al vooruit naar een nette 98 procent. Vervolgens kregen seizoenen vier en vijf de bijna perfecte score van 99 procent.

Met vijftig afleveringen onder de gordel, lijkt het erop dat de serie ook met zijn laatste dertien afleveringen gaat slagen in iets waar weinig series toe in staat zijn gebleken, namelijk de landing netjes maken en ook goed laten slagen. Dat wordt dus wat de komende tijd.

Better Call Saul rondt in het dertien afleveringen tellende seizoen de gecompliceerde reis van Jimmy McGill af en laat zien hoe hij Saul Goodman wordt. Van het kartel tot de rechtbank en van Albuquerque tot Omaha, seizoen 6 volgt Jimmy, Saul en Gene terwijl de complexe relatie van Jimmy met Kim (die ook een eigen existentiële crisis doormaakt) tot een uitbarsting komt.

Better Call Saul volg je in Nederland op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek' maakt bizarre naam van Spock echt
Series / Nieuws

'Star Trek' maakt bizarre naam van Spock echt

Spock heeft eigenlijk een vrij bizarre andere achternaam dan je denkt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Mr. Spock is altijd een van de grootste iconen van Star Trek geweest. We hebben zijn volledige naam nooit geweten, tot nu dan.

Vandaag leren we namelijk wat de volledige naam van Spock is! De serie Star Trek: Strange New Worlds heeft een grote rol voor Spock, want we volgen in de televisieserie acteur Ethan Pecks interpretatie van het welbekende personage.

De naam van Spock
Opvallend genoeg zagen fans tijdens de Star Trek: Mission Chicago expo een display voor Spock. Dat laat zijn echte naam zien.

De volledige naam in het Star Trek-canon blijkt de volgende te zijn: "S'Chn T'Gaiu Spock".

De volledige naam van Spock laat zien dat Star Trek nog iets anders is dan je misschien zou denken. Spock koos er als half-mens, half-Vulcan duidelijk voor om Spock te heten om beter geaccepteerd te worden door de mensheid.

Immers beleefde Spock een behoorlijk spectaculaire carrière binnen Starfleet, maar ging dat ook gepaard met de nodige tegenslagen en zelfs tegenwerking.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Breaking Bad'-bedenker komt iets compleet nieuws
Series / Nieuws

'Breaking Bad'-bedenker komt iets compleet nieuws

Vince Gilligan gaat een volledig nieuw project maken dat compleet anders wordt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Breaking Bad-bedenker Vince Gilligan zegt in een interview dat hij aan een heel nieuwe en andere serie werkt.

Gilligan wist een goudader aan te boren met de televisieserie Breaking Bad. Die draait om een scheikundeleraar die meth-kingpin wordt, Walter White. Na vijf seizoenen leidde de serie tot een spin-off, Better Call Saul en die komt dit jaar tot een einde.

Einde van de wereld?
Voorlopig heeft het er alle schijn van dat de wereld van Gilligan daarmee tot een einde gaat komen. Dat lijkt Gilligan ook te bevestigen, want in een interview laat hij weten klaar te zijn voor iets nieuws.

Gilligan vertelde tegenover Deadline: "Het is echt iets compleet anders", begon hij. Vervolgens grapte hij: "Het is een remake van [de M*A*S*H spin-off] Trapper John, M.D.".

Die kans lijkt natuurlijk klein. Maar Gilligan is simpelweg niet klaar om details over de projecten te delen. Hij zegt ze zelfs nog niet met zijn echtgenote gedeeld te hebben! Dus tenzij het echt iets anders dan een misdaaddrama is, claimt hij nu misschien wel iets misleidends.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.