Dominic Cooper in AMCs 'Preacher'?

Hij zou een bovennatuurlijk begaafde predikant moeten spelen.

Jim Pedd, 16-03-2015 08:00

AMC werkt op dit moment aan een poging om de comics Preacher naar het kleine scherm te brengen. Enkel de pilot is officieel op dit moment en daarvoor wordt nu gezocht naar een hoofdrolspeler. Naar verluidt hebben makers Seth Rogen en Evan Goldberg niemand minder dan Dominic Cooper op het oog voor die rol.
Op basis van welke bronnen The Tracking Board, waar dit gerucht vandaan komt, dit stelt, is niet bekend. Heel zeker is het gerucht dus niet, maar Cooper zou in elk geval een interessante keus zijn voor de rol van priester Jesse Custer.

Preacher zou in 2016 uit moeten komen en draait om eerder genoemde Jesse Custer. Hij is predikant in een klein stadje in Texas en smelt samen met een bovennatuurlijk wezen dat uit de hemel ontsnapt is. Zo krijgt Custer de kans om iedereen te laten doen wat hij wil. Samen met zijn ex-vriendin Tulip en een Ierse vampier met de naam Cassidy, gaat hij op een zoektocht om God te vinden.


Bron: Tracking Board

Lees meer over: preacher, amc, Dominic cooper, gerucht, comic, seth rogen, evan goldberg, the tracking board, jesse custer

Populair nieuws