search
Jessica Alba in nieuwe Netflix-serie 'Confessions on the 7:45'
Series / Nieuws

Jessica Alba in nieuwe Netflix-serie 'Confessions on the 7:45'

Actrice Jessica Alba gaat een hoofdrol spelen in een nieuwe Netflix-serie genaamd Confessions on the 7:45, die nu in ontwikkeling is.

Jessica Alba, onder andere bekend van Sin City en Fantastic Four, gaat de hoofdrol spelen in een nieuwe Netflix-serie. De serie is een thriller gebaseerd op het boek met dezelfde naam: Confessions on the 7:45.

Dit meldt Variety. In het artikel geven ze ook een korte synopsis van het verhaal, die luidt als volgt: "het verhaal volgt een werkende moeder die een vreemdeling ontmoet in de trein die haar leven op zijn kop zet. Als haar leven zich ontrafelt en verraad wordt onthuld, vraagt ze af of ze ooit echt de mensen kan kennen die het dichtste bij haar staan."

Jessica Alba in Confessions on the 7:45
Jessica Alba speelt niet alleen de hoofdrol in de serie, ze is ook aan het project verbonden als uitvoerend producent. Haar meest recente rol was in LA's Finest, een Spectrum Original-serie die plaatsvindt in de wereld van de Bad Boys-films.

Charise Castro Smith schrijft Confessions on the 7:45 als showrunner en uitvoerend producent. Voorheen werkte zij aan The Haunting of Hill House en The Exorcist.

Verder is er nog niets bekend over Confessions on the 7:45. Zo weten we nog niet wanneer productie van start gaat, en wanneer we een première dus kunnen verwachten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen