search
HBO-serie 'Perry Mason' seizoen 2 maakt een sprongetje in de tijd
Series / Nieuws

HBO-serie 'Perry Mason' seizoen 2 maakt een sprongetje in de tijd

Perry Mason maakt een terugkeer naar HBO voor een tweede seizoen, nadat het eerste seizoen prima ontvangen werd.

Perry Mason-ster Shea Whigham heeft bevestigd dat het tweede seizoen van de serie in ontwikkeling is, en zelfs al voor de helft klaar met filmen is. Het nieuwe seizoen neemt een klein sprongetje in de tijd, van 1932 naar 1933.

Acteur Shea Whigham sprak recentelijk met Collider over Perry Mason seizoen 2, waar we voorheen nog weinig over gehoord hadden maar nu meer over weten. Zo speelt dit nieuwe seizoen zich af in het jaar 1933, wat betekent dat er een kleine sprong in de tijd plaatsvindt.

Seizoen 2 van Perry Mason
Daarnaast geeft Whigham aan dat het filmen van seizoen 2 al een tijdje bezig is, en dat ze ongeveer halverwege zijn. Deze details onthult hij verder over het nieuwe seizoen: "We zijn in '33 in Perry Mason. Perry zit opnieuw in de problemen, en hij moet zich er een weg uit te vinden. Hopelijk kan Strickland hem hier mee helpen."

Perry Mason op HBO is een reboot van een oude serie die tussen 1957 en 1966 op televisie te zien was. Vorig jaar sprak Matthew Rhys, die het hoofdpersonage speelt in de serie, uit over de grootste uitdaging voor Perry Mason: de taak om de jongere doelgroep geïnteresseerd te krijgen in deze oude franchise. Hij gaf aan dat vooral mensen boven de veertig of vijftig jaar Perry Mason zullen herkennen, terwijl de jongere doelgroep er nog nooit van gehoord heeft.

Wanneer het tweede seizoen van de Perry Mason reboot zou verschijnen, is nog onduidelijk. Aangezien het filmen blijkbaar dus halverwege is, hoeft dit echter geen jaren meer te duren.

Aanbevolen artikelen