Dit brengt de nieuwe magische DC-serie 'Constantine'

Dit brengt de nieuwe magische DC-serie

Constantine wordt een bijzondere serie als we dit zo lezen.

Jim Pedd, 16 april 2022 om 10:39

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

HBO Max werkt aan een nieuwe Constantine-serie. Die lijkt zo langzaamaan vorm te krijgen en vandaag zijn er dan ook nieuwe details naar buiten gekomen.
Afgelopen november hoorden we al dat men voor de Constantine-serie zoekt naar een zwarte Britse man die tussen de 25 en 29 jaar oud is, of in elk geval zo overkomt. Schrijver Guy Bolton zou verder het scenario verzorgen en moet het personage een grote rol geven in de plannen van J.J. Abrams rond de Justice League Dark.

Constantine-verhaal
De site The Illuminerdi bevestigt nu de geruchten die we eerder hoorden over de Constantine-serie. Volgens hun bronnen is de werktitel van de serie 'chimney', ofwel 'schoorsteen'. Dat refereert natuurlijk naar de gewoonte van Constantine om te roken.

Verder beweert de site dat de opnames dit jaar moeten beginnen en het daarmee ook zeker is dat we snel een castlid krijgen.

Constantine zou opgenomen worden in het Verenigd Koninkrijk en in Marokko. Verder horen we dat de Brits-Nigeriaanse acteur Sope Dirisu gecast is. Hij speelde onder meer in de BBC/HBO-serie His Dark Materials, dus een samenwerkingsrelatie is er al.

Bron: The Illuminerdi

Lees meer over: Constantine, DC, HBO Max

Populair nieuws