Terugkerend 'Fear the Walking Dead'-personage krijgt grote rol

'Fear the Walking Dead'-personage krijgt grote rol

Fear the Walking Dead brengt Madison Clarke terug in het zevende seizoen.

Jim Pedd, 16 april 2022 om 11:15

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het personage Madison Clark van actrice Kim Dickens heeft een grote rol in het zevende seizoen van Fear the Walking Dead. Dat vertelt een van de showrunners van de televisieserie.
Madison verdween in het vierde seizoen van Fear the Walking Dead. Ze leek om het leven te komen in een stadion vol brandende zombies. Maar het personage overleefde die ramp en keert dus terug in het zevende seizoen.

Fear the Walking Dead
Een recente trailer voor Fear the Walking Dead seizoen 7B bevestigde inderdaad dat Madison nog leeft. De clip kwam met vooral veel vragen en liet Madison zien die onderdeel leek te zijn van een mysterieuze groep en mogelijk gehersenspoeld was.

De vaagheid lijkt nog interessant te worden, maar fans vrezen (terecht) dat de terugkeer van Madison weinig meer dan een flauwe manier is om fans terug te lokken.

Co-showrunner Andrew Chambliss belooft dat Madison echt serieus terugkeert en dat het dus niet om een veredelde cameo gaat.

"Ze keert terug op een manier die impact heeft op het einde van seizoen 7 en grote gevolgen heeft richting seizoen 8. Maar dat wil niet zeggen dat we haar dit seizoen in een kleine rol zien. Het zal grote impact hebben."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Fear the Walking Dead, The Walking Dead, AMC, Madison Clark

Informatie over de serie: Fear the Walking Dead

Populair nieuws