Marvel Studios geeft deze series geen vervolg

Marvel Studios geeft deze series geen vervolg

Zowel Hawkeye als Moon Knight krijgen geen seizoen twee van Marvel.

Bram de Groot, 16 april 2022 13:46

Variety heeft inzicht gegeven in de Emmy-plannen van Marvel Studios. Die lijken de toekomstplannen te bevestigen voor sommige van de series die we van Marvel hebben gezien op Disney+.
WandaVision miste de vorige editie de hoofdprijs, maar hij domineerde met 23 nominaties. Kevin Feige en zijn bedrijf zijn begrijpelijkerwijs op zoek naar hetzelfde succes de vorige keer.

Na de aankondiging van een tweede seizoen in het filmpje na de aftiteling van de seizoensfinale, zal je waarschijnlijk niet verbaasd zijn om te horen dat Loki niet langer zal worden ingediend als een miniserie.

Loki als enige niet als miniserie
Loki zal dus moeten concurreren in de zeer competitieve dramacategorieƫn, maar dat geldt niet voor Hawkeye en Moon Knight.

Deze series worden gepusht als miniseries. Moon Knight is vanaf het begin aangekondigd als eenmalig, maar fans hoopten op meer Hawkeye na die geweldige zes afleveringen. De deur lijkt echter gesloten voor nog een tv-avontuur met Clint Barton en Kate Bishop.

De regels en voorschriften van de Television Academy bepalen: "De serie moet een compleet, niet-terugkerend verhaal vertellen en geen doorlopende verhaallijn of hoofdpersonages in volgende seizoenen."

Bron: Variety

Lees meer over: Moon Knight, Marvel, Disney, Loki, WandaVision, Hawkeye

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws