search
Netflix voegt deze series toe in de rest van april
Series / Featured

Netflix voegt deze series toe in de rest van april

April wordt ook in de komende paar weken een prima maand op Netflix.

Het is halverwege de maand en dus een mooi moment om op een rij te zetten welke series nog toevoegt in de laatste twee weken. Hieronder volgen de titels.

VANAF 19 APRIL
Pacific Rim: The Black (seizoen 2): Nadat Kaiju Australië hebben verwoest, gaan een broer en zus met een Jaeger op zoek naar hun ouders. Ze ontmoeten nieuwe wezens, ongure types en onverwachte bondgenoten.

Better Call Saul (seizoen 6, deel 1; wekelijks een nieuwe aflevering): Deze voor een Emmy genomineerde Breaking Bad-prequel volgt de transformatie van de onbeduidende raadsman Jimmy McGill tot de omstreden advocaat Saul Goodman.

VANAF 20 APRIL
Yakamoz S-245: De aarde is door een ramp getroffen. Een zeebioloog op onderzeese missie moet samen met de bemanning vechten voor zijn leven als een samenzwering aan het licht komt.

Conversations with a Killer: The John Wayne Gacy Tapes: Hij dineerde met de machtigen der aarde en aasde op de kwetsbaren. Onder zijn brede glimlach zat de gruwelijke duisternis van een sadistische seriemoordenaar.

Russian Doll (seizoen 2): Nadia gaat steeds opnieuw dood en beleeft haar 36e verjaardag telkens weer. Ze zit vast in een surrealistische tijdlus en wordt geconfronteerd met haar sterfelijkheid.

The Marked Heart: Een man die vastbesloten is om wraak te nemen op de orgaansmokkelaars die zijn vrouw hebben vermoord, ontmoet de vrouw die het hart van zijn echtgenote heeft ontvangen.

VANAF 21 APRIL
He's Expecting: Een succesvolle reclamemaker denkt zijn zaakjes op orde te hebben, maar raakt zwanger. Hij krijgt te maken met sociaal onrecht waar hij nooit bij heeft stilgestaan.

VANAF 22 APRIL
Heartstopper: In deze serie over volwassen worden ontdekken tieners Charlie en Nick dat hun onwaarschijnlijke vriendschap misschien meer is terwijl ze met school en liefde worstelen.

Selling Sunset (seizoen 5): De elitemakelaars van de Oppenheim Group verkopen het luxeleven aan rijke kopers in Los Angeles. Het draait allemaal om relaties en dat betekent vaak groot drama.

The Seven Lives of Lea: Léa vindt een lijk en wordt wakker in de jaren 90. Ze ondergaat 7 gedaanteverwisselingen terwijl ze het mysterie van zijn dood probeert op te lossen "” en te voorkomen.

VANAF 27 APRIL
Bullsh*t The Gameshow: Deelnemers strijden om moeilijke triviavragen correct te beantwoorden. Mochten ze geen antwoord hebben, kunnen ze naar plan b gaan: liegen!

Komi Can't Communicate: Op een middelbare school vol unieke personages helpt Tadano zijn verlegen en mensenschuwe klasgenote Komi om haar doel te bereiken: bevriend raken met honderd mensen.

VANAF 28 APRIL
Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles (seizoen 1): Een tienerkonijn dat een echte samoerai wil worden, werkt samen met zijn nieuwe krijgersvrienden om hun stad te beschermen tegen Yokai-monsters, ninja's en kwade aliens.

VANAF 29 APRIL
Grace and Frankie (seizoen 7): De deftige Grace en de excentrieke Frankie zijn verre van vrienden, maar als hun echtgenoten op elkaar verliefd worden, begint tussen hen ook een vriendschap.

Ozark (seizoen 4, deel 2): Een financieel adviseur verhuist met zijn gezin van Chicago naar de Ozarks in Missouri, waar hij binnen vijf jaar 500 miljoen dollar moet witwassen voor een drugsbaas.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen