Onzekerheid over 'Our Flag Means Death' seizoen 2

Ondanks dat het eerste seizoen goed ontvangen werd, is seizoen 2 van Our Flag Means Death nog niet bevestigd.

Niels Arts, 20-04-2022 09:05

Vorige maand kwam het eerste seizoen van Our Flag Means Death tot een einde. De HBO-serie werd zeer goed bekeken, maar toch is het nog niet zeker of we een tweede seizoen mogen verwachten.
Zo heeft HBO de serie nog niet verlengd voor een tweede seizoen. Ook weten showrunner David Jenkins en acteur/uitvoerend producent Taika Waititi nog weinig over de toekomst van Our Flag Means Death. Onlangs spraken beide mannen met Forbes over een mogelijk nieuw seizoen.

Jenkins en Waititi over seizoen 2
Waititi zei het volgende: "Ik weet van niets. Ik denk dat ze het moeten doen omdat het logisch is. Daarnaast moet ik weten hoe het verdergaat."

"Het is lastig om niet verder te gaan na wat er op het einde gebeurde," voegde Jenkins daar aan toe. "Het is een lastige, ik hoop dat ze eruit komen. Ik hoop dat ze meer willen doen. Ik weet dat iedereen betrokken bij de serie verder wil. Om social media op te gaan en in trending te zien voor de afgelopen weken is onwerkelijk. Het voelt erg goed, ook zonder te weten of het verlengd wordt, dat mensen het zo leuk lijken te vinden."

Het eerste en hopelijk niet laatste seizoen van Our Flag Means Death is nu te streamen op HBO Max.

Bron: Comic Book

Lees meer over: Our Flag Means Death, HBO Max, Seizoen 1

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Wheel of Time' tegenstanders in seizoen 2

'The Wheel of Time' tegenstanders in seizoen 2

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix