David Castañeda sluit zich aan bij cast 'Poker Face'

David Castañeda, de acteur onder andere bekend van The Umbrella academy, heeft zich aangesloten bij de cast van Poker Face.

Niels Arts, 20-04-2022 09:43

Poker Face is een mysterieserie in ontwikkeling door Rian Johnson. De serie heeft zojuist een nieuwe ster gevonden, namelijk David Castañeda, bekend van The Umbrella Academy.
David Castañeda speelt Diego in The Umbrella Academy op Netflix. Van deze serie verschijnt het derde seizoen op 22 juni. Daarnaast gaat Castañeda nu dus ook een rol spelen in Poker Face, een mysterieserie van Rian Johnson. De bekende regisseur werkt als showrunner voor de serie, maar schrijft en regisseert ook het hele verhaal.

Castañeda in Poker Face
Vooralsnog is het onduidelijk welke rol Castañeda in Poker Face gaat spelen. Wel wordt verwacht dat de serie een procedureel formaat gaat volgen, wat betekent dat iedere aflevering een nieuw mysterie introduceert dat in dezelfde aflevering ook weer wordt opgelost.

Naast The Umbrella Academy kennen we Castañeda ook uit de series Blindspot en Southland, net als de films Sicario: Day of the Soldado, The Tax Collector, End Watch en The Guilty.

Het is nog niet duidelijk wanneer Poker Face uitkomt.

Bron: Comic Book

Lees meer over: Poker Face, Rian Johnson, David Castaneda

Populair nieuws