Trailer & releasedatum 'Who Killed Sara' seizoen 3

Trailer & releasedatum 'Who Killed Sara' seizoen 3

Fans van de populaire Mexicaanse serie hoeven nog maar even geduld te koesteren...

Geoffrey Ketels, 20 april 2022 om 15:01

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De mysterieuze Mexicaanse misdaadserie Who Killed Sara is inmiddels alweer toe aan haar derde seizoen. Dat derde seizoen is binnenkort te streamen op streamingdienst Netflix.
Tijdens de eerste twee seizoenen van Who Killed Sara werd er heel wat aandacht besteed aan de moord op Sara, de zus van het hoofdpersonage Alex. Aan het einde van het tweede seizoen leek het ernaar uit te zien dat de moordenaar eindelijk bekend was... maar dat bleek uiteindelijk toch niet het geval te zijn.

Nieuwe castleden
Het derde seizoen moet het mysterie uiteindelijk wel ophelderen. Verantwoordelijk voor de verhaallijn in het derde seizoen zijn enkele terugkerende castleden aangevuld met enkele nieuwe namen. We verwelkomen in ieder geval Carolina Miranda, Ginés García Millán, Claudia Ramírez, Eugenio Siller, Manolo Cardona, Juan Carlos Remolina en Diana Mercado Armenta terug in het nieuwe seizoen.

De nieuwe namen die zich bij de cast hebben gevoegd voor het nieuwe seizoen zijn onder meer Rebecca Jones en Jean Reno.

Het derde seizoen van Who Killed Sara is op streamingdienst Netflix te bekijken vanaf 18 mei van dit jaar. Een voorsmaakje van dat derde seizoen krijg je alvast door het bekijken van de onderstaande trailer!


Lees meer over: Who Killed Sara, serie, series, Netflix

Populair nieuws