search
Netflix kondigt mysterieuze docuserie 'Meltdown: Three Mile Island' aan

Netflix kondigt mysterieuze docuserie 'Meltdown: Three Mile Island' aan

De docuserie draait rond de beruchte kerncentrale Three Mile Island in Pennsylvania...

Geoffrey Ketels
Netflix heeft een gloednieuwe, interessante docuserie aangekondigd genaamd Meltdown: Three Mile Island. De nieuwe docuserie duikt in de geschiedenis van de beruchte kencentrale Three Mile Island in Pennsylvania.

De nieuwe docuserie bestaat uit in totaal vier afleveringen. Ze vertelt het verhaal van hoe een gigantische kernramp op het laatste nippertje kon worden voorkomen. De gebeurtenissen worden verteld door de ogen van onder meer Richard Parks. Hij is niet alleen hoofdingenieur, maar staat bovendien ook bekend als klokkenluider. Ook de gemeenschap rond de kerncentrale doet haar verhaal.

Eén van de grootste nucleaire incidenten
In de docuserie worden allemaal verschillende mensen aan het woord gelaten die betrokken waren bij wat één van de grootste nucleaire incidenten uit de geschiedenis van de Verenigde Staten wordt genoemd. In de reeks komt niet alleen heel wat archiefmateriaal aan bod, daarnaast zijn er ook verschillende nagespeelde scènes in verwerkt.

Alle afleveringen van deze gloednieuwe docureeks Meltdown: Three Mile Island worden in één keer toegevoegd aan het aanbod van streamingdienst Netflix. Dit zal gebeuren op 4 mei van dit jaar.

Wil je alvast een voorsmaakje krijgen van deze toch wel zeer interessante nieuwe docuserie? Bekijk dan zeker alvast even de onderstaande trailer!

Aanbevolen artikelen