search
Weer heerlijk druk op Prime Video met nieuwe series
Series / Featured

Weer heerlijk druk op Prime Video met nieuwe series

Deze series kan je allemaal nieuw zien op Prime Video sinds deze week.

Deze week voegde Prime Video acht nieuwe series toe. We zetten alle toevoegingen voor je op een rij, precies zoals je van ons gewend bent. Eerst komen we met de series met een nieuw seizoen, gevolgd door de vijf series met nieuwe afleveringen.

Guilty Minds (seizoen 1): Guilty Minds is een dramaserie die draait om een familie die het toonbeeld van goede waarden is. Dan is er nog een andere familie, die juist handelt in grijs!

My National Team of Columbia (seizoen 1): Deze blik achter de schermen duikt in het nationaal voetbalteam in Columbia. We volgen hen terwijl ze zich voorbereiden op de FIFA World Cup in Qatar, en op de Conmebol World Cup 2021.

Les Norton (seizoen 1): De serie speelt zich af in 1985 en volgt de heldendaden van Les Norton, een land uit outback Queensland. Op de vlucht voor een getroebleerd verleden blaast hij Sydney binnen, waar hij een baan krijgt als uitsmijter bij een berucht illegaal casino in Kings Cross. Een klassieke vis uit het water die wanhopig is om thuis te komen, hij wordt al snel verleid door de illegale charmes

NIEUWE AFLEVERINGEN
This Is Us (S06E07)
Luxe Listings Sydney (S02E06)
Star Trek: Picard (S02E08)
De Kraak (S01E03)
Outer Range (S01E03 en S01E04)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen