search
Dit zijn dé 3 grootste series op Netflix van dit moment
Series / Nieuws

Dit zijn dé 3 grootste series op Netflix van dit moment

Deze 3 series scoren het meeste op Netflix deze week, waaronder Anatomy of a Scandal!

Het is zondag en dat betekent dat we ons vaste streaminglijstje plaatsen. Deze zondag is het de al wat langer scorende serie Anatomy of a Scandal die helemaal bovenaan staat op Netflix. Maar het is niet de enige serie die het prima doet.

Ook de serie Selling Sunset, die duikt in het leven van de makelaars van de Oppenheim Group staat weer hoog. De serie is nu de nummer twee op Netflix. Daarnaast scoort Bridgerton nog altijd goed, met zijn tweede seizoen is die serie goed voor de tweede plek op Netflix.

De top drie
We zetten de drie meest scorende series van deze week voor je op een rij. De top drie is als volgt.

1. Anatomy of a Scandal: Sophies bevoorrechte leven als vrouw van politicus James valt in duigen als er onterende geheimen aan het licht komen en hij wordt beschuldigd van een schokkende misdaad.

2. Selling Sunset: De elitemakelaars van de Oppenheim Group verkopen het luxeleven aan rijke kopers in Los Angeles. Het draait allemaal om relaties en dat betekent vaak groot drama.

3. Bridgerton: Acht hechte broers en zussen van de familie Bridgerton zoeken liefde en geluk binnen de Londense high society. Geïnspireerd op de succesvolle romans van Julia Quinn.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen