search
Wow! Nieuwe 'The Walking Dead'-serie verliest hoofdrolspeelster
Series / Nieuws

Wow! Nieuwe 'The Walking Dead'-serie verliest hoofdrolspeelster

Actrice Melissa McBride stapt op bij de komende The Walking Dead spin-off.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het The Walking Dead-universum loopt tegen een flinke hobbel. Actrice Melissa McBride stapt namelijk op bij de geplande spin-off serie die om Carol en Daryl zou draaien.

Het idee is nog altijd om de serie te maken, maar deze dan geheel te laten focussen op het personage Daryl van acteur Norman Reedus. McBride is al sinds 2010 onderdeel van de The Walking Dead-franchise, toen deze gelanceerd werd.

The Walking Dead spin-off
De serie moet het verhaal van de franchise voort blijven brengen. Scott Gimple, architect van de franchise als geheel, vertelde bij de aankondiging dat het een andere serie met een andere toon moet worden. "Maar het verhaal in die hoek van The Walking Dead, gaat op een zekere manier verder met hen."

Dat verhaal moet nu echter via één personage verteld worden en gaat de opvallende dynamiek tussen Daryl en Carol dus missen.

Volgens AMC komt dit vooral omdat actrice McBride niet naar Europa wil verhuizen. De serie wordt deze zomer nog op ons continent opgenomen. "Verhuizen naar Europa bleek logistiek onhaalbaar te zijn voor Melissa op dit moment. We weten dat fans teleurgesteld zullen zijn door dit nieuws, maar het The Walking Dead-universum blijft groeien en uitbreiden op interessante en opvallende manieren. We hopen enorm dat we Carol in de nabije toekomst weer zullen zien."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen