search

Ons nieuws van vrijdag 29 april 2022

HBO Max voegt veel series nieuw toe in mei: Dit zijn ze
Series / Featured

HBO Max voegt veel series nieuw toe in mei: Dit zijn ze

We zetten alle toevoegingen die we aan HBO Max verwachten voor je op een rij.

De maand mei wordt behoorlijk tof op HBO Max, vol nieuwe series en zelfs een eerste Nederlandse Original. Maak je borst dus maar nat voor een prima maand op deze relatief nieuwe streamingdienst.

We zetten alle nieuwe toevoegingen die nu zijn aangekondigd op een rij.

VANAF 2 MEI
Baketopia: Bakkers nemen het elke week tegen elkaar op in diverse bakuitdagingen om een geldprijs te winnen. YouTuber Rosanna Pansino presenteert en jureert het programma.

Finding Magic Mike: Tien gewone jongens die "hun magie hebben verloren", doen mee aan een Magic Mike Live bootcamp, ontbloten hun ziel - en meer - terwijl ze leren om sexy en gedurfde dansroutines uit te voeren, waarbij één wordt gekroond tot de echte Magic Mike.

VANAF 3 MEI
Fboy Island: In deze datingshow met een flinke dosis humor navigeren de vrouwen samen door de datingpool in de hoop de ware liefde te vinden. Naarmate de serie vordert, wordt alles onthuld: wie is een Nice Guy, wie is een FBoy en voor wie kiezen de vrouwen uiteindelijk? FBOY ISLAND is een programma met een knipoog naar het dating genre en een sociaal experiment dat eeuwenoude levensvragen stelt: kunnen FBoys echt veranderen? En eindigen Nice Guys altijd als laatste?

VANAF 4 MEI
Wahl Street: Deze zesdelige Max Original documentaire-serie biedt fans een kijkje in het leven van wereldster Mark Wahlberg terwijl hij jongleert met de eisen van een strict filmschema in combinatie met een steeds groter wordend netwerk van diverse bedrijven, waaronder zijn eigen kledinglijn, Municipal; zijn gym, F45; restaurantketen Wahlburgers en zijn eigen productiebedrijf, Unrealistic Ideas. Gaandeweg zullen kijkers krachtige zakelijke en levenslessen leren terwijl hij door de vele uitdagingen van een wereldwijde pandemie navigeert en zijn enorme portfolio probeert te behouden en uit te breiden. WAHL STREET introduceert ook de cast van kleurrijke personages die deel uitmaken van Wahlberg echte entourage.

VANAF 5 MEI
Selena + Chef (seizoen 1-3): Kookprogramma waarin Selena Gomez vanuit haar eigen huis kookt met beroemde chefs.

VANAF 6 MEI
The Staircase: is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en gaat over Michael Peterson (Colin Firth), zijn grote gezin in North Carolina en de verdachte dood van zijn vrouw, Kathleen Peterson (Toni Colette).

VANAF 13 MEI
Hacks (seizoen 2): Het veelbewogen mentorschap tussen Deborah Vance (Emmy-winnaar Jean Smart), een legendarische comédienne uit Las Vegas, en de jonge schrijfster Ava (Hannah Einbinder) ontwikkelt zich verder als het tweetal het land doorreist voor Deborahs nieuwe stand-up act.

VANAF 15 MEI
Conversations with Friends: Deze serie volgt de 21-jarige studente Frances die door meerdere relaties haar eigen kwetsbaarheden voor het eerst onder ogen moet komen. Frances is oplettend, rationeel en scherp. Haar ex-vriendin Bobbi, die inmiddels haar beste vriendin is geworden, is zelfverzekerd, uitgesproken en meeslepend. Ook al zijn ze al drie jaar uit elkaar, toch zijn Frances en Bobbi nog vrijwel onafscheidelijk en voeren ze samen poëzie op in Dublin. Bij één van hun optredens ontmoeten zij Melissa, een oudere schrijfster die gefascineerd is door het tweetal. Bobbi en Frances trekken op met Melissa en haar man Nick, een knappe maar introverte acteur. Terwijl Melissa en Bobbi openlijk met elkaar flirten, beginnen Nick en Frances een intense geheime verhouding die hen allebei verrast. Al snel begint deze affaire de band tussen Frances en Bobbi op de proef te stellen. Hierdoor gaat Frances zichzelf, en de vriendschap die haar zo dierbaar is, in een nieuw licht zien.

VANAF 16 MEI
The Time Traveler's Wife: Een complex en magisch liefdesverhaal, gebaseerd op de populaire roman van Audrey Niffenegger, bewerkt door Steven Moffat en geregisseerd door David Nutter. THE TIME TRAVELER'S WIFE vertelt het verhaal van Clare en Henry, en een huwelijk met een hindernis, namelijk... tijdreizen.

VANAF 31 MEI
The Tower: Een ervaren agent en een tienermeisje vallen ter dood vanaf een flatgebouw in zuidoost-Londen. Een vijf jaar oud jongetje en de kersverse politie-officier Lizzie Griffiths blijven achter op het dak van het gebouw, maar worden vervolgens vermist. Detective Sergeant Sarah Collins wordt ingeroepen om de zaak te onderzoeken, in de hoop Lizzie te vinden voordat haar iets overkomt, en om de naargeestige waarheid achter deze flatgebouwdoden te ontdekken.

EN VERDER
Verwacht men de serie Delphine: The Secret Princess op de streamingdienst. Dit is het verhaal van prinses Delphine van Saksen-Coburg, die voor het eerst haar eigen unieke levensverhaal vertelt. Ze getuigt exclusief over alle fasen en emoties in haar leven en stelt haar eigen fotoarchief en familiealbums ter beschikking.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Prime Video voegt al deze series nieuw toe in mei
Series / Featured

Prime Video voegt al deze series nieuw toe in mei

Mei wordt een behoorlijk prima maand bij Prime Video als we het zo zien.

Vandaag blikken we vooruit op de nieuwe series die je in de maand mei kunt verwachten op streamingdienst Prime Video. Er is redelijk wat aangekondigd, dus zet je maar schrap!

VANAF 5 MEI
Magpie Murders (seizoen 1): Redactrcie Susan Ryeland raakt strikt in een web van intrige en moord, als ze het onafgemaakte manuscript van een boek van Atticus Pünd ontvangt.

VANAF 6 MEI
The Wilds (seizoen 2): In seizoen twee moet de groep tienermeisjes die gestrand zijn op een verlaten eiland zien te overleven, na de ontdekking dat wat er met hen gebeurt een sociaal experiment is. Dit seizoen verhoogt het drama en houdt je aan het lijntje, met de introductie van meer proefpersonen - een ander eiland van tienerjongens - die ook moeten vechten om te overleven onder het toeziend oog van de poppenspeler van het experiment.

Ten Percent (seizoen 1): De serie speelt zich af in een Londens agentschap, waar de managers proberen hun klanten gelukkig te houden en de zaak draaiende hopen te houden na de dood van hun oprichter.

Bosch: Legacy: Bosch: Legacy volgt voormalig LAPD detective Harry Bosch terwijl hij aan een nieuw hoofdstuk begint als privédetective. Zijn eerste klus brengt hem naar het landgoed van de zieke miljardair Whitney Vance, waar Bosch de opdracht krijgt om de enige potentiële erfgenaam van Vance te vinden. Onderweg komt Bosch in aanvaring met machtige figuren die er belang bij hebben dat de erfgenaam niet wordt gevonden. Terwijl Bosch de stamboom van de familie onderzoekt, ontdekt hij schokkende onthullingen die generaties omspannen, terwijl er miljarden dollars op het spel staan. Zonder penning en met een voorkeur voor ouderwetse tactieken vindt Bosch in Maurice "Mo" Bassi (Stephen A. Chang, Captain Marvel) een waardevolle hulpbron, een techneut die Bosch' toewijding aan gerechtigheid en voorliefde voor jazz deelt.

VANAF 13 MEI
Lizzo's Watch Out for the Big Girrrls (seizoen 1): Lizzo's Watch Out for the Big Grrrls is een nieuwe unscripted serie die superster en icoon Lizzo volgt, die op jacht is naar zelfverzekerde, bad-ass vrouwen om mee te doen aan haar wereldtournee. 10 hoopvolle vrouwen verhuizen naar het Big Grrrls House, waar ze moeten bewijzen dat ze hebben wat nodig is om samen met Lizzo voor een wereldwijd publiek op het podium te staan.

VANAF 18 MEI
Lovestruck High (seizoen 1): Lovestruck High is een gloednieuwe, meeslepende reality dating show die 15 Britse singles meeneemt naar een zeer speciale Amerikaanse High School voor een tweede kans op het vinden van liefde. In Lovestruck High gaat een eclectische en diverse groep studenten niet terug naar een gewone High School, maar vervullen ze hun tienerfantasieën door de nostalgische, picture-perfect wereld van een Amerikaanse High School binnen te stappen.

VANAF 20 MEI
Night Sky (seizoen 1): Night Sky volgt Irene (Sissy Spacek) en Franklin York (J.K. Simmons), een koppel dat jaren geleden een kamer in hun achtertuin ontdekte die op onverklaarbare wijze naar een vreemde, verlaten planeet leidt. Sindsdien hebben ze hun geheim zorgvuldig bewaakt, maar wanneer een raadselachtige jongeman hun leven binnenkomt, wordt het rustige bestaan van de Yorks al snel overhoop gehaald. De mysterieuze kamer die ze zo goed dachten te kennen, blijkt veel meer te zijn dan ze zich ooit hadden kunnen voorstellen.

Totems (seizoen 1): Het is 1965, midden in de Koude Oorlog. Een Franse raketwetenschapper belandt in het veld voor een schier onmogelijke spionagemissie. Hij wordt verliefd op een Sovjet-vrouw die in het geheim werkt voor de KGB.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bizar personage Man-Thing in Marvels Halloween-special 'Werewolf by Night'
Series / Nieuws

Bizar personage Man-Thing in Marvels Halloween-special 'Werewolf by Night'

Een redelijk obscuur Marvel-personage kan wel eens de perfecte toevoeging zijn in het speciale horror-project van de studio.

Het lijkt erop dat Man-Things eerste verschijning in het Marvel Cinematic Universe wel eens sneller kan komen dan verwacht. Het lijkt erop dat we het bizarre personage namelijk terug gaan zien in Halloween-special Werewolf by Night!

Eerder dit jaar ging er al een gerucht dat het geliefde horror-personage van Marvel zijn eigen Halloween-special op Disney+ zou krijgen, maar volgens bronnen is dit niet helemaal het geval.

Kleine rol voor het manding?
Cosmic Circus, dat een betrouwbare bron is gebleken in het verleden, liet eerder al weten dat Laura Donnelly de rol van Elsa Bloodstone zou spelen in Werewolf by Night. Nu zou daar dus Man-Thing nog eens bijkomen.

Naar verluidt zouden de opnames van het project al zijn afgerond en slechts drie weken hebben geduurd.

Over Man-Thing werd in 2000 al eens een film gemaakt die direct naar video werd verbannen. Afgezien van dat niemendalletje hebben we hem nog niet eerder in live-action gezien. Wel is het zo dat zijn naam werd genoemd in een aflevering van Agents of SHIELD en dat zijn gezicht in Thor: Ragnarok als decoratie was te zien in de toren van de Grandmaster.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix voegde deze series nieuw toe afgelopen week
Series / Nieuws

Netflix voegde deze series nieuw toe afgelopen week

Netflix kwam met weer een hele rits nieuwe series deze week, waaronder het einde van Ozark.

Elke vrijdag zetten we de nieuwe toevoegingen die Netflix heeft gedaan voor je op een rij. Vandaag duiken we er uiteraard ook weer in!

Riverdale (S06E11): Tik tak, de tijd raakt op voor Pop's als Percival het heeft gemunt op het geliefde hamburgerrestaurant. Kan Tabitha terugreizen naar het verleden en het heden redden?

Better Call Saul (S06E03): Nacho kan geen kant meer op en sluit een deal. Het OM probeert Jimmy over te halen het kartel te verraden. Huell helpt met het plan tegen Howard.

Les 7 Vies de Lea (1 seizoen): Léa vindt een lijk en wordt wakker in de jaren 90. Ze ondergaat 7 gedaanteverwisselingen terwijl ze het mysterie van zijn dood probeert op te lossen "” en te voorkomen.

Bullsh*t The Gameshow: Deelnemers strijden om moeilijke triviavragen correct te beantwoorden. Mochten ze geen antwoord hebben, kunnen ze naar plan b gaan: liegen!

Komi Can't Communicate: Op een middelbare school vol unieke personages helpt Tadano zijn verlegen en mensenschuwe klasgenote Komi om haar doel te bereiken: bevriend raken met honderd mensen.

Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles (seizoen 1): Een tienerkonijn dat een echte samoerai wil worden, werkt samen met zijn nieuwe krijgersvrienden om hun stad te beschermen tegen Yokai-monsters, ninja's en kwade aliens.

Grace and Frankie (seizoen 7): De deftige Grace en de excentrieke Frankie zijn verre van vrienden, maar als hun echtgenoten op elkaar verliefd worden, begint tussen hen ook een vriendschap.

Ozark (seizoen 4, deel 2): Een financieel adviseur verhuist met zijn gezin van Chicago naar de Ozarks in Missouri, waar hij binnen vijf jaar 500 miljoen dollar moet witwassen voor een drugsbaas.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ kondigt gloednieuwe 'Star Wars'-serie aan
Series / Nieuws

Disney+ kondigt gloednieuwe 'Star Wars'-serie aan

Star Wars komt met een serie getiteld Tales of the Jedi op Disney+.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er is een gloednieuwe Star Wars-serie aangekondigd: Tales of the Jedi. De serie zal een anthologie worden, wat inhoudt dat er elke aflevering weer een nieuw verhaal verteld wordt.

Tales of the Jedi wordt een animatieserie en onthuld tijdens de Star Wars Celebration. Dat is een jaarlijkse conventie die sinds 1999, het jaar waarin de film Star Wars: The Phantom Menace uitgebracht werd, terugkeert.

Tales of the Jedi
De nieuwe animatieserie is onthuld via de website van de Star Wars Celebration. Opmerkelijk genoeg lijkt de aankondiging in eerste instantie een fout te zijn geweest.

De aankondiging werd namelijk van de website gehaald vlak nadat iemand op Reddit een screenshot plaatste. Maar daarna werd besloten om de boel weer live te zetten en zagen we het panel alsnog aangekondigd worden.

Er zijn nog geen details bekend over de Tales of the Jedi-serie. Op 28 mei, tussen 14:30u en 15:30u worden er details onthuld in een panel met Amy Ratcliffe als presentatrice en inmiddels legendarisch schrijver en regisseur Dave Filoni als speciale gast.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opvallende tease 'The Lord of the Rings: The Rings of Power'
Series / Nieuws

Opvallende tease 'The Lord of the Rings: The Rings of Power'

De serie The Lord of the Rings: The Rings of Power klinkt behoorlijk tof.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Prime Video Brasil kwam met de laatste aflevering van de 2022-editie Big Brother Brasil en lanceerde een opvallende video die als high-concept teaser duikt in de aankomende megaserie The Lord of the Rings: The Rings of Power.

In die teaser zijn er verschillende personen die wat vertellen over de serie. Die onthullen iets meer details over The Lord of the Rings: The Rings of Power!

The Lord of the Rings: The Rings of Power-serie
Spreker 1 (Thiago Leifert, voormalig-Big Brother host): "een machtige kracht brengt onze protagonisten in beweging. Een zoektocht naar een kans om hun eigen verhaal te herschrijven van herboren worden zonder te hoeven sterven."

Spreker 2 (Antônio Fagundes, bekend telenovela acteur): "Ze hoorden de oproep. Zagen de spijlen van hun denkbeeldige gevangenis, overwonnen hun angst en trokken de wijde wereld in."

Spreker 3 (Maria Bethânea, invloedrijk Braziliaans muzikant "Queen Bee of MPB"): "Maar vergis je niet. Daar eindigt het niet. Een veilige plek ligt, telkens weer, verder en verder weg. En de grens tussen goed en kwaad vervaagt."

Spreker 4 (Seu Jorge, Samba-zanger en acteur): "De sukkels en de mensen die zwak van geest zijn worden achtergelaten. Degenen die het einde vinden, treffen een nieuw begin: vergiffenis. Welkom in de nieuwe legende: The Lord of the Rings: The Rings of Power."

Nieuwsgierig naar de vide van The Lord of the Rings: The Rings of Power? Check 'm hier:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wow! Nieuwe 'The Walking Dead'-serie verliest hoofdrolspeelster
Series / Nieuws

Wow! Nieuwe 'The Walking Dead'-serie verliest hoofdrolspeelster

Actrice Melissa McBride stapt op bij de komende The Walking Dead spin-off.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het The Walking Dead-universum loopt tegen een flinke hobbel. Actrice Melissa McBride stapt namelijk op bij de geplande spin-off serie die om Carol en Daryl zou draaien.

Het idee is nog altijd om de serie te maken, maar deze dan geheel te laten focussen op het personage Daryl van acteur Norman Reedus. McBride is al sinds 2010 onderdeel van de The Walking Dead-franchise, toen deze gelanceerd werd.

The Walking Dead spin-off
De serie moet het verhaal van de franchise voort blijven brengen. Scott Gimple, architect van de franchise als geheel, vertelde bij de aankondiging dat het een andere serie met een andere toon moet worden. "Maar het verhaal in die hoek van The Walking Dead, gaat op een zekere manier verder met hen."

Dat verhaal moet nu echter via één personage verteld worden en gaat de opvallende dynamiek tussen Daryl en Carol dus missen.

Volgens AMC komt dit vooral omdat actrice McBride niet naar Europa wil verhuizen. De serie wordt deze zomer nog op ons continent opgenomen. "Verhuizen naar Europa bleek logistiek onhaalbaar te zijn voor Melissa op dit moment. We weten dat fans teleurgesteld zullen zijn door dit nieuws, maar het The Walking Dead-universum blijft groeien en uitbreiden op interessante en opvallende manieren. We hopen enorm dat we Carol in de nabije toekomst weer zullen zien."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Meer 'Obi-Wan Kenobi' op komst?!
Series / Nieuws

Meer 'Obi-Wan Kenobi' op komst?!

Obi-Wan Kenobi hoeft niet voorbij te zijn met slechts 1 seizoen op Disney+.

De serie Obi-Wan Kenobi van Disney+ werd aangekondigd als een miniserie. Maar zo mini lijkt die niet te gaan worden.

Niet alleen zijn de plannen voor de Obi-Wan Kenobi-serie enorm van omvang, ook lijkt het erop dat het zomaar kan dat we meer avonturen van de hoofdpersoon van Obi-Wan Kenobi gaan zien.

Obi-Wan Kenobi-franchise
Regisseur Deborah Chow vertelde in het verleden al eens dat het zomaar kan dat we meer van de reis van Obi-Wan gaan zien, dat er meer avonturen in beeld gebracht gaan worden.

Wel is de serie ooit bedacht als een miniserie. "We hebben dit wel echt bedacht als een serie met een begin en een midden en een einde. Het is een groot verhaal, en altijd zo bedoeld. Maar je weet nooit wat de toekomst ons brengt. Dus wie weet kan er een andere serie gemaakt worden. Wel stellen we dan dezelfde eis als nu, namelijk dat er een echt verhaal moet zijn om te vertellen."

"Deze serie is natuurlijk enorm verbonden aan de prequels. Maar ik hou van het idee dat we in de toekomst meer verhalen zouden kunnen vertellen in deze tijdlijn."

De Obi-Wan Kenobi-serie is eind mei te zien op Disney+ en krijgt zes afleveringen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Dune'-serie boekt ineens goede voortgang
Series / Nieuws

'Dune'-serie boekt ineens goede voortgang

De serie Dune: The Sisterhood heeft een regisseur gevonden voor de eerste afleveringen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Legendary Pictures werkt druk aan een Dune-serie voor streamingdienst HBO Max. Vandaag blijkt dat de serie wat opvallende en concrete vooruitgang geboekt heeft.

In een officieel statement laat Legendary weten dat er een regisseur gevonden is voor de eerste twee afleveringen. Het gaat om Primetime Emmy-winnaar Johan Renck, die de twee eerste afleveringen van Dune: The Sisterhood mag maken.

Dune: The Sisterhood
"We zijn enorm opgewonden aan te mogen kondigen dat Johan Renck de eerste twee afleveringen van Legendary's Dune: The Sisterhood-serie mag maken. Van showrunner Diana Ademu-John, zal de serie te streamen zijn op HBO Max."

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat Denis Villeneuve, regisseur van de film Dune, de pilot zou regisseren.

Helaas had Villeneuve het te druk met Dune: Part Two, om dat te doen. Die film moet namelijk al in oktober volgend jaar in de bioscoop draaien, waarmee de tijd om hem te maken zeer beperkt is.

Dune: The Sisterhood is gepland als serie die de franchise enorm uit moet breiden. We moeten meer leren over de oorsprong van de Bene Gesserit, die een belangrijke rol spelen in de film Dune.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.