Eerste reacties & promomateriaal 'Game of Thrones' seizoen 5

Eerste reacties vijfde seizoen Game of Thrones

Bekijk twee clips en een achttal nieuwe foto's.

Jim Pedd, 20 maart 2015 10:40


De première van het vijfde seizoen van Game of Thrones ligt nog minder dan een maand van ons vandaan. Om die reden heeft HBO de hoeveelheid promotiemateriaal die vrijgegeven wordt, flink omhoog gegooid. En daarnaast zijn er de eerste recensies van het vijfde seizoen van de show, die we onderaan kort bespreken.

Eerst echter de clips: bovenaan dit bericht zie je één van de twee nieuwe clips die de Amerikaanse zender heeft vrijgegeven. Daarnaast vind je onderaan dit bericht de tweede clip, gevolgd door een achttal foto’s. Centraal in de clips staan Tyrion Lannister (Peter Dinklage) en Lord Varys (Conleth Hill) en Jon Snow (Kit Harington) en Mance Rayder (Ciarán Hinds). De foto’s tonen ons verder een reeks andere personages. Op 12 april is het zover en begint het seizoen.

Den of Geek: "Indrukwekkend world-building, prachtige visuele effecten, fraai gechoreografeerde actie, enge momenten, grappige momenten... de opening van seizoen 5 heeft alles."

Forbes: "Het was een spektakel. [...] Game of Thrones is HBO's meest bekeken serie voor een reden. En veel fans zullen weer gevangen en geïntrigeerd raken door dit nieuwe seizoen."

Independent: "Tot dusverre voelt dit seizoen als het begin van het einde. We weten dat, omdat personages en verhaallijnen die zo lang los stonden, nu langzaam samen komen."

Metro: "Te vaak voelt de opening van een seizoen als opzet voor volgende afleveringen. Dat is niet het geval met seizoen vijf. Er is genoeg aan de gang om je te amuseren, maar er zijn ook hints naar interessante verhaallijnen die eraan zitten te komen."Lees meer over: game of thrones, hbo, seizoen 5, promo, foto, recensie, review, peter dinlkage, conleth hill, kit harington, ciaran hinds

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws