search

Ons nieuws van vrijdag 20 maart 2015

Nieuwe trailer en poster 'Power' seizoen 2
Series / Nieuws

Nieuwe trailer en poster 'Power' seizoen 2

De Starz-serie is een productie van rapper 50 Cent.



Starz heeft vandaag aangekondigd dat het tweede seizoen van Power vanaf zaterdag 6 juni zal worden uitgezonden door Starz. Het tweede seizoen van de serie bestaat uit 10 afleveringen van een uur, meer dus dan de 8 afleveringen van het eerste seizoen. Starz heeft daarnaast de eerste trailer en poster van het tweede seizoen vrijgegeven.

De hoofdrollen in de serie worden gespeeld door Omari Hardwick (als James 'Ghost' St. Patrick, Lela Loren als Angela Valdes, Naturi Naughton als Tasha St. Patrick, Joseph Sikora als Tommy Egan, Sinqua Walls als Shawn en 50 Cent als Kanan. Het eerste seizoen werd door zowel fans als critici goed ontvangen en werd naarmate het seizoen vorderde steeds beter bekeken.

David Knoller, Mark Canton en Randall Emmett zijn de uitvoerende producenten van Power. De serie wordt gemaakt via de productiemaatschappij G-Unit Films and Television van 50 Cent.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ruth Negga gecast in 'Preacher'
Series / Nieuws

Ruth Negga gecast in 'Preacher'

Ze mag de rol van Tulip spelen.

Deadline meldt dat Ruth Negga de vrouwelijke hoofdrol heeft gekregen in AMC-serie Preacher. Het project is van Seth Rogen en Evan Goldberg en is gebaseerd op een comic uit de jaren negentig. Centraal staat Jesse Custer, een predikant die op magische wijze samengevoegd wordt met een wezen dat uit de hemel ontsnapt is. Hij krijgt de mogelijkheid om iedereen te laten doen wat hij zegt. Samen met zijn ex-vriendin Tulip en een Ierse vampier genaamd Cassidy, gaat Jesse op zoek naar God.

De rol van Tulip wordt gespeeld door Negga. Tulip wordt omschreven als een wispelturige "force of nature" en een crimineel dat houdt van mode. Negga is de eerste acteur die gecast is in de serie van Sony TV en AMC Studios.

Rogen en Goldberg hebben het project ontwikkeld en regisseren de pilot, die geschreven is door Sam Catlin. Hij is tevens de showrunner.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fox-serie 'Sleepy Hollow' krijgt een derde seizoen
Series / Nieuws

Fox-serie 'Sleepy Hollow' krijgt een derde seizoen

Ook het tweede seizoen bleek succesvol genoeg om op voort te borduren.

Fox heeft het groene licht gegeven voor een derde seizoen van avonturenserie Sleepy Hollow. Tv-producent Clifton Campbell zal fungeren als uitvoerend producent en showrunner van het nieuwe seizoen.

Aan het einde van het tweede seizoen bleven Ichabod Crane (Tom Mison) en luitenant Abbie Mills (Nicole Beharie) achter met een hartbrekende overwinning op het kwaad. Crane moest de moeilijke beslissing nemen om zijn vrouw, Katrina Crane (Katia Winter), om te leggen. Nu het kwaad aan banden lijkt te zijn gelegd, zien we in het derde seizoen hoe de samenwerking tussen Crane en Mills zich zal ontwikkelen en welke uitdagingen ze voor de kiezen zullen krijgen.

Sleepy Hollow is een productie van K/O Paper Products en 20th Century Fox Television. De serie werd bedacht door Alex Kurtzman, Roberto Orci, Phillip Iscove en Len Wiseman (regisseur van films zoals Underworld en Total Recall).

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste reacties & promomateriaal 'Game of Thrones' seizoen 5
Series / Video/clip/featurette

Eerste reacties & promomateriaal 'Game of Thrones' seizoen 5

Bekijk twee clips en een achttal nieuwe foto's.



De première van het vijfde seizoen van Game of Thrones ligt nog minder dan een maand van ons vandaan. Om die reden heeft HBO de hoeveelheid promotiemateriaal die vrijgegeven wordt, flink omhoog gegooid. En daarnaast zijn er de eerste recensies van het vijfde seizoen van de show, die we onderaan kort bespreken.

Eerst echter de clips: bovenaan dit bericht zie je één van de twee nieuwe clips die de Amerikaanse zender heeft vrijgegeven. Daarnaast vind je onderaan dit bericht de tweede clip, gevolgd door een achttal foto's. Centraal in de clips staan Tyrion Lannister (Peter Dinklage) en Lord Varys (Conleth Hill) en Jon Snow (Kit Harington) en Mance Rayder (Ciarán Hinds). De foto's tonen ons verder een reeks andere personages. Op 12 april is het zover en begint het seizoen.

Den of Geek: "Indrukwekkend world-building, prachtige visuele effecten, fraai gechoreografeerde actie, enge momenten, grappige momenten... de opening van seizoen 5 heeft alles."

Forbes: "Het was een spektakel. [...] Game of Thrones is HBO's meest bekeken serie voor een reden. En veel fans zullen weer gevangen en geïntrigeerd raken door dit nieuwe seizoen."

Independent: "Tot dusverre voelt dit seizoen als het begin van het einde. We weten dat, omdat personages en verhaallijnen die zo lang los stonden, nu langzaam samen komen."

Metro: "Te vaak voelt de opening van een seizoen als opzet voor volgende afleveringen. Dat is niet het geval met seizoen vijf. Er is genoeg aan de gang om je te amuseren, maar er zijn ook hints naar interessante verhaallijnen die eraan zitten te komen."


















Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Apple werkt aan eigen streaming platform
Series / Nieuws

Apple werkt aan eigen streaming platform

De dienst moet een boel kabelaars verzamelen.

Steeds meer kabelaars lanceren een streaming dienst. HBO heeft onlangs nog aangekondigd een van zijn kabelzender los staande dienst te lanceren en nu lijkt het erop dat ook Apple mee gaat in de trend. The Wall Street Journal stelt dat Apple werkt aan een onafhankelijk streaming platform voor zo'n 25 kanalen, dat in de herfst beschikbaar moet komen.

De dienst zou zo'n 30 tot 40 dollar kosten in de Verenigde Staten en een reeks kabelaars beslaan waaronder CBS, FOX, ABC, ESPN en FX. Of en wanneer de dienst naar Europa zou komen, is niet bekend. Apple richt zich altijd eerst op de Verenigde Staten en breidt daarna uit naar andere landen.

Ook wil Apple bij de dienst een on-demand bibliotheek toevoegen. Maar hoeveel content daar te zien is, is de vraag, gezien de deals die alle zenders hebben met reeds bestaande diensten als Netflix, Amazon en Hulu. Maar steeds meer netwerken beginnen met eigen onafhankelijke dienst, zoals CBS, Showtime en NBC.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wes Bentley in vijfde seizoen 'American Horror Story'
Series / Nieuws

Wes Bentley in vijfde seizoen 'American Horror Story'

Hij was eerder te zien in het Freak Show-seizoen van de horrorserie.

Er mogen dan wat mensen vertrekken uit de serie American Horror Story, er komen er ook bij. In de vijfde reeks, die de naam Hotel heeft gekregen, zal Wes Bentley een vaste rol krijgen. Hij was ook al in de reeks Freak Show te zien en mag nu dus terugkeren.

Het nieuws werd aangekondigd door showrunner Ryan Muprhy. Andere castleden voor dit vijfde seizoen zijn Lady Gaga, Matt Bomer en Cheyenne Jackson. FX-baas John Landgraf noemde het vijfde seizoen recent een "ongewoon grote heruitvinding" van de serie.

Hoe groot die veranderingen zullen zijn, valt nog te bezien, maar in elk geval weten we dat een bekend gezicht als dat van Jessica Lange niet meer te zien is in de show.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  3. 3. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen