'Legends of Tomorrow'-actrice reageert op annuleren serie

'Legends of Tomorrow'-actrice over einde serie

Legends of Tomorrow gaat ermee stoppen. Dit is al enkele dagen bekend, maar nu heeft actrice Caity Lotz gereageerd op het nieuws.

Niels Arts, 2 mei 2022 om 14:43

Fans zijn niet blij met het feit dat Legends of Tomorrow geannuleerd is. Maar wat vinden de sterren uit de serie er zelf van? Nu heeft actrice Caity Lotz gereageerd op dit tragische nieuws.
Caity Lotz, die Sara Lance speelde in Legends of Tomorrow, bleef eerst stil toen het nieuws van de annulering uitbrak. Maar uiteindelijk liet ze toch van zich horen, door via haar Instagram-verhaal haar mening te delen.

Caity Lotz over Legends of Tomorrow
De tekst staat momenteel niet meer in haar verhaal, dus hier is wat ze zei: "Dus jullie hebben waarschijnlijk wel het nieuws gehoord dat er geen nieuw seizoen van Legends meer komt... en ik ben teleurgesteld! En ik ben verdrietig. Ik ga het enorm missen. Ik ga onze geweldige cast en crew missen. Maar ook besef ik geluk te hebben gehad dat ik Sara Lance zo lang mocht spelen. Werken aan Legends was een geweldige tijd. Ik ben enorm dankbaar voor de serie en voor jullie. Dus alle Legends of Tomorrow-fans, bedankt! We houden enorm veel van jullie."

Fans van Legends of Tomorrow zijn boos omdat het zevende seizoen eindigde met een cliffhanger en we nu dus niet te weten krijgen hoe het afloopt. Veel mensen roepen HBO, Netflix of wie dan ook op om de serie te redden, of om in ieder geval voor een laatste seizoen te zorgen.

Het lijkt echter niet te gebeuren.

Bron: We Got This Covered

Lees meer over: Legends of Tomorrow, DC, Caity Lotz

Informatie over de serie: Legends of Tomorrow

Populair nieuws