Acteur deelt eerste foto van 'That '90s Show'

Acteur deelt eerste foto van 'That '90s Show'

Voormalig That '70s Show-ster Kurtwood Smith heeft een foto gedeeld van dfe aankomende serie That 90s Show.

Niels Arts, 2 mei 2022 14:06

Kurtwood Smith en Debra Jo Rupp keren terug als Red en Kitty Forman uit de serie That '70s Show, maar nu voor een nieuw avontuur: That '90s Show! Hier is de eerste foto van de serie.

Kitty en Red Forman keren terug als grootouders voor de aankomende That '70s Show-spin-off genaamd That '90s Show. In een Tweet heeft Red Forman-acteur Kurtwood Smith de eerste foto gedeeld van deze nieuwe serie.

That '90s Show
"Zelfde Red en Kitty. Ander decennium," schreef Smith op Twitter. Daarna geeft hij een sneak peek met de gedeelde foto.In oktober 2021 werd bekendgemaakt dat That '90s Show het vervolg wordt op de populaire serie die van 1998 tot 2006 op tv te zien was. Waar de jaren zeventig versie focuste op Eric Forman (Topher Grace) en zijn vrienden, krijgen we ditmaal te maken met Forman's dochter, Leia. Ze maakt een uitstapje naar het huis van haar grootouders in de zomer.

Een releasedatum voor de serie is nog niet onthuld, maar voordat het zover is zullen er ongetwijfeld nog meer afbeeldingen en trailers getoond worden.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: That 90s Show, That 70s Show, Netflix

Populair nieuws