Emotionele reacties van 'Legends of Tomorrow'-sterren na cancellen serie

Sterren van Legends of Tomorrow reageren op einde

Na het officiële bericht van The CW Network dat Legends of Tomorrow na seizoen 7 geen vervolg zal krijgen blikken castleden terug op wat de serie voor hen betekende.

Mitchell van Vuren, 4 mei 2022 11:10

Na zeven jaar tijd blijkt het einde van Legends of Tomorrow in zicht. De Arrowverse, zoals de serie Arrow en haar vele spin-offs genoemd werden, was absoluut een kaskraker voor de CW Network. Castleden blikken terug op een gouden tijd.
De CW Network is al gauw bekend komen te staan als het TV platform voor alles van DC, tot de grote vreugde van fans. Terwijl er al veel plannen liepen voor de verlenging van veel DC-series, kwam hier een abrupt en onverwacht einde aan in 2022.


WarnerMedia en Paramount brachten namelijk naar buiten dat ze het netwerk wilden verkopen. Hierdoor kwamen veel series, zoals Legends of Tomorrow en Batwoman, in limbo terecht. Zouden ze wel verlengd worden?

Het einde van een tijdperk
Eind vorige week was de kogel door de kerk. The CW Network maakte officieel bekend dat het doek voor seizoen 8 van Legends of Tomorrow was gevallen. Na meer dan 110 afleveringen heeft de serie een groot fandom verzameld en zal het zeker worden gemist, door zowel de kijkers als de acteurs.


Veel bekenden uit de cast deelden nostalgisch op sociale media wat de serie voor hen heeft betekend, waaronder Tala Ashe (Zari Tarazi,) Olivia Swann (Astra Logue,) Shayan Sobhian (Behrad Tarazi,) en Adam Tsekhman (Gary Green).


Bron: Screenrant

Lees meer over: legends of tomorrow, the cw network, arrow, cancel, seizoen 7

Informatie over de serie: Legends of Tomorrow

Populair nieuws