search

Ons nieuws van woensdag 4 mei 2022

'Obi-Wan Kenobi'-trailer is enorm spectaculair
Series / Trailer

'Obi-Wan Kenobi'-trailer is enorm spectaculair

Obi-Wan Kenobi ziet er heel tof uit, check hier gloednieuwe beelden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nog drie weken wachten en dan gaat de nieuwe Obi-Wan Kenobi-serie van start. Die brengt heel wat oude bekenden terug naar Disney+ en het Star Wars-universum en ziet er zeer veelbelovend uit.

Obi-Wan Kenobi neemt ons mee naar de tijd tussen de films Revenge of the Sith en A New Hope en verkent het verhaal van de Jedi Obi-Wan Kenobi. Hij leeft nu op Tatooine, waar hij waakt over een jonge Luke Skywalker en de intentie blijkt te hebben hem te trainen. Tegen de zin van Owen Lars in, die vooral met rust gelaten wil worden.

Obi-Wan Kenobi-trailer
De nieuwe trailer voor de Obi-Wan Kenobi-serie onthult veel meer van de aankomende Star Wars-serie.

Obi-Wan Kenobi laat namelijk duidelijk zien dat er een jonge en ambitieuze Inquisitor is die het voorzien heeft op onze held. Hij wordt uitgerookt, waarschijnlijk in opdracht van een zeer wraakzuchtige Darth Vader, die ook voor het eerst te zien is in de trailer.

Obi-Wan Kenobi is eind deze maand op Disney+ te zien. Check hieronder de nieuwe trailer voor de zesdelige miniserie:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit zijn de eerste en laatste zinnen in 'Ozark' van al die geweldige personages
Series / Video/clip/featurette

Dit zijn de eerste en laatste zinnen in 'Ozark' van al die geweldige personages

Het verhaal van Marty (Jason Bateman) en Wendy Byrde (Laura Linney) is nu afgerond.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Op 29 april verschenen de laatste zeven afleveringen van de serie Ozark online. Het verhaal over het gezin Byrde is nu definitief afgerond. En wat een pakkend einde had de serie! Hieronder een video met de eerste en laatste zinnen van al die geweldige personages in de topserie.

In de serie wordt het stel Marty (Jason Bateman) en Wendy Byrde (Laura Linney) aan alle kanten bedreigd en vechten ze om hun gezin bij elkaar te houden, het kartel en de FBI te sussen en de Ozarks voorgoed te verlaten.

LET OP: ER ZIJN DIKKE SPOILERS TE ZIEN!!!

Eerste en laatste zin per Ozark personage
"⚠️ SPOILERS ⚠️ Hier zijn de eerste en laatste regels van elk hoofdpersonage in de meesterlijke serie Ozark. Opmerkingen [op YouTube] zijn een veilige ruimte om *DAT* einde te bespreken 👇," staat er bij de video op YouTube.

Sinds afgelopen vrijdag staat de complete serie Ozark op Netflix. Er zijn in totaal vier seizoenen met 44 afleveringen.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie Netflix-serie 'Russian Doll' seizoen 2
Recensie

Recensie Netflix-serie 'Russian Doll' seizoen 2

De grauwe jaren tachtig gemixt met het individualisme van de twintigste eeuw

Regie: Natasha Lyonne, Leslye Headland, Alexander Buono, e.a. | Cast: Natasha Lyonne, Charlie Barnett | Afleveringen: 7 | Speelduur: 25-33 minuten | Jaar: 2022

Met vrolijk dansende rode krullen wandelt Nadia door de drukke straten van New York. Subtiel ontwijkt ze de taxi, trap en andere levensgevaarlijke situaties bekend uit seizoen een en gaat ze op weg naar de metro. Nadat haar zesendertigste verjaardagfeestje zich vier jaar eerder bleef herhalen als een plaat die overslaat, neemt ze zich voor om in ieder geval de verjaardagen daarna door te brengen met haar 'partner in crime' Alan. Terwijl de snelheid van de metro de lichten van de tunnels tot strepen trekt, vervaagt ook de wereld waar Nadia zich in denkt te bevinden.

Met een vertrouwd gekraak openen de sluizen van de metrodeur zich weer. Een peloton van mannen met rode petjes rent Nadia bijna omver, waarna ze als aangeschoten wild naar de uitgang van het metrostation wordt begeleid. Terwijl haar rode krullen vrolijk blijven dansen is de vrouw die zich achter de krullen verschuilt steeds meer verward. Waarom hingen er posters van de musical Cats in de Metro? En waarom stond er in de krant dat het 1982 was?

Rokend als een stoomtrein dendert Nadia incognito de jaren tachtig in. Onbevreesd en gedreven door zuiver egoïstische motieven duikt ze daar het leven van haar moeder in. Tegen de verwachtingen in besteedt ze hierbij geen seconde aan het leren kennen van het leven van haar moeder en richt ze zich volledig op de rijkdommen die haar familie in de loop der tijd is verloren. De klopjacht naar het verloren goud houdt haar in zijn greep.

Waar het eerste seizoen van Russian Doll nog een speelse variant was van de alom bekende film Groundhog Day, lijkt het tweede seizoen eerder op een onsmakelijke orgie van Back to the Future, Indiana Jones en Sense8. De oppervlakkigheid waarmee Nadia de wereld van haar moeder in stapt is kenmerkend voor het verloop van de serie. Zo hard als ze aan haar gemiddeld vijftien sigaretten per afleveringen zuigt, zo hard wordt ook de sjeu uit de serie gezogen. De frisse tonen van Harry Nilsson maken plaats voor tonen in de tijdgeest van de jaren tachtig. En laten we eerlijk zijn, daar wordt toch niemand vrolijk van?

Het is bijna pijnlijk om te zien hoe het leuke karakter van Nadia, dat met succes wordt vertolkt door Natasha Lyonne, ondersneeuwt in de ingewikkelde verhaallijn van het tweede seizoen. Het is het gevoel dat je kan krijgen in een relatie die net te lang heeft geduurd, waarin je je gaat ergeren aan eigenschappen waar je eerst juist zo voor viel, dat gevoel roept de serie nu ook op. Het egoïstische randje, de talloze sigaretten, de vluchtige affaires; hoe leuk ze ook waren in het eerste seizoen, in het tweede seizoen voelt dit eerder als een herhaling van zetten met weinig verrassende perspectieven.

★★☆☆☆

Russian Doll is te zien bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Foto van Maggie op opvallende locatie in laatste 'The Walking Dead'-afleveringen
Series / Nieuws

Foto van Maggie op opvallende locatie in laatste 'The Walking Dead'-afleveringen

Het personage van actrice Lauren Cohan lijkt te zijn gearriveerd in Commonwealth

We zijn niet ver verwijderd van de allerlaatste aflevering van The Walking Dead. En dat lijkt maar goed ook aangezien de kijkcijfers steeds verder wegzakken. Nu krijgen we een eerste blik op het personage Maggie.

Het personage van actrice Lauren Cohan lijkt te zijn gearriveerd in Commonwealth en dat betekent wat. De foto op de set toont een attente Maggie in wat lijkt op Union Station, een regeringscentrum in het hart van het Commonwealth.

Foto van Lauren Cohan in TWD
"💀THE WALKING DEAD💀 LAATSTE SEIZOEN HET EINDE……. Lauren Cohan ziet eruit als een stoere zombiemoordenaar. Kleine sneak peak voor de herfst," schrijft Duane Manwiller bij de foto van het bekende Walking Dead-personage.

Het elfde en laatste seizoen van The Walking Dead bestaat uit drie delen van elk acht afleveringen. De eerste reeks werd in 2021 uitgezonden, het tweede deel werd in april afgerond en de laatste reeks afleveringen start aankomend najaar.

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gelekte beelden uit grote serie 'The last of Us' beloven veel goeds
Series / Video/clip/featurette

Gelekte beelden uit grote serie 'The last of Us' beloven veel goeds

De HBO-serie heeft rollen voor onder meer Pedro Pascal als Joel en Bella Ramsay als Ellie.

De HBO-serie The Last of Us wordt momenteel opgenomen. De camera's draaien al een tijdje en het lijkt er nu op dat de populaire PlayStation-game goed wordt gevolgd.

De The Last of Us-game is samen met de games God of War en Marvel's Spider-Man de belangrijkste game voor PlayStation. Sony zal het dus enorm belangrijk vinden dat er een kwaliteitsserie komt. Het is daarom geen wonder dat de serie door HBO wordt gemaakt.

Gelekte beelden The Last of Us
Tot op heden zagen we nog niet zoveel van de serie. Er is bijvoorbeeld nog geen trailer. Nu is er wel een gelekte foto vanaf de set en die belooft veel goeds. Het beeld is met dank aan Crackmacs en The Last of Us TV.

Bekijk hier de beelden vanaf de set van The Las of Us.

We zien in de beelden acteur Pedro Pascal als Joel en Bella Ramsay als Ellie die een scène uit de game opnemen, waarin Ellie een smalle gang betreedt. Het is niet per se een belangrijke scène, maar het is wel een scène rechtstreeks uit de game.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze nieuwe 'X-Men'-serie misschien wel onderdeel van het Marvel Cinematic Universe
Series / Nieuws

Deze nieuwe 'X-Men'-serie misschien wel onderdeel van het Marvel Cinematic Universe

X-Men 97 is in de maak en de schrijver hint een beetje naar een connectie met de grote superheldenformule.

Terwijl fase vier van het Marvel Cinematic Universe vandaag Moon Knight afrondt en start met de tweede Doctor Strange-film, werkt Marvel Studios rustig verder aan X-Men '97, een directe vervolg op het geliefde X-Men: The Animated Series uit de jaren negentig.

Aangezien die serie een vervolg is, zou je niet zeggen dat deze als onderdeel van het Marvel Cinematic Universe gezien kan worden. Of toch wel? In een uitgebreid interview met The Direct zei hoofdschrijver Beau DeMayo dat fans gewoon de serie moeten gaan kijken om erachter te komen.

"Het enige wat ik daarover kan zeggen is, ik weet dat we soms zeggen: "Geen commentaar," zei de Moon Knight-alumnus aan de website. "Ik blijf hier zonder commentaar, want een deel van de verrassing zal zijn om dat te ontdekken wanneer je de serie ervaart."

The Animated Series canon?
Hij voegde eraan toe: "Ik mag niet met marketing praten, maar ik denk dat je in een zekere mate die vraag zult stellen."

Het lijkt er dus op dat de animatiereeks ergens wel het Marvel Cinematic Universe gaat aanraken. Dat zou The Animated Series canon maken.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
MCU-serie 'Ms. Marvel' komt naar de bioscopen... in Pakistan!
Series / Nieuws

MCU-serie 'Ms. Marvel' komt naar de bioscopen... in Pakistan!

Er is nog geen Disney+ in Pakistan, dus dit is een welkome oplossing.

De Oscar winnende Pakistaanse regisseur Sharmeen Obaid Chinoy heeft aangekondigd dat Marvel Studios-serie Ms. Marvel in Pakistan een exclusieve bioscooprelease krijgt.

Voornaamste reden hiervoor is dat Disney+ nog niet beschikbaar is voor het Pakistaanse publiek. Het betreft de eerste keer dat een Marvel Studios-serie ergens in de wereld in de bioscopen is te zien.

Islamitische superheld
Disney en Marvel zullen de zes-delige serie omzetten naar cinema-formaat. De serie wordt vervolgens door HKC Entertainment in de Pakistaanse bioscopen uitgebracht.

De eerste twee afleveringen bereiken daar de bioscoop op 16 juni, de volgende twee op 30 juni en de laatste twee op 14 juli.

De eerder genoemde Chinoy regisseerde een aantal afleveringen van de serie, waarin we de eerste Pakistaanse moslim-superheld gaan zien. Het betreft Kamala Khan, die gespeeld wordt door Iman Vellani. Marvel huurde verder voor de cast en crew van de serie mensen van veel verschillende afkomsten in.

Ms. Marvel is in Nederland vanaf 8 juni a.s. te streamen via Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix laat eerste Meghan Markle-serie vallen
Series / Nieuws

Netflix laat eerste Meghan Markle-serie vallen

De animatieserie Pearl gaat niet door, maar er komen andere producties aan.

Netflix heeft naar verluidt Pearl laten vallen, de animatieserie die door Meghan Markle (Suits) is gemaakt via het Archewell Productions dat de hertogin van Sussex en prins Harry in 2020 met Netflix hebben opgetuigd.

De familieserie bevond zich nog in de ontwikkelingsfase en zou zich concentreren op de avonturen van een 12-jarig meisje dat inspiratie vindt in een verscheidenheid aan invloedrijke vrouwen uit de wereldwijde geschiedenis.

Het schrappen van de serie maakte deel uit van de golf van bezuinigingen bij de streaminggigant na de forse daling van de waarde van de aandelen, die de dienst opliep na het bericht dat er een daling is van het aantal abonnees.

Eerste hoogtepunt gaat dus niet door
Pearl zou de eerste animatieserie van de productiestudio Archewell zijn, die werd gevormd om gescripte series, docu-series, documentaires, speelfilms en kinderprogramma's te maken.

De Archewell-deal heeft nog tal van projecten in de planning staan, waaronder de documentairereeks Heart of Invictus.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Emotionele reacties van 'Legends of Tomorrow'-sterren na cancellen serie
Series / Nieuws

Emotionele reacties van 'Legends of Tomorrow'-sterren na cancellen serie

Na het officiële bericht van The CW Network dat Legends of Tomorrow na seizoen 7 geen vervolg zal krijgen blikken castleden terug op wat de serie voor hen betekende.

Na zeven jaar tijd blijkt het einde van Legends of Tomorrow in zicht. De Arrowverse, zoals de serie Arrow en haar vele spin-offs genoemd werden, was absoluut een kaskraker voor de CW Network. Castleden blikken terug op een gouden tijd.

De CW Network is al gauw bekend komen te staan als het TV platform voor alles van DC, tot de grote vreugde van fans. Terwijl er al veel plannen liepen voor de verlenging van veel DC-series, kwam hier een abrupt en onverwacht einde aan in 2022.

Bekijk op instagram

WarnerMedia en Paramount brachten namelijk naar buiten dat ze het netwerk wilden verkopen. Hierdoor kwamen veel series, zoals Legends of Tomorrow en Batwoman, in limbo terecht. Zouden ze wel verlengd worden?

Het einde van een tijdperk
Eind vorige week was de kogel door de kerk. The CW Network maakte officieel bekend dat het doek voor seizoen 8 van Legends of Tomorrow was gevallen. Na meer dan 110 afleveringen heeft de serie een groot fandom verzameld en zal het zeker worden gemist, door zowel de kijkers als de acteurs.

Bekijk op instagram

Veel bekenden uit de cast deelden nostalgisch op sociale media wat de serie voor hen heeft betekend, waaronder Tala Ashe (Zari Tarazi,) Olivia Swann (Astra Logue,) Shayan Sobhian (Behrad Tarazi,) en Adam Tsekhman (Gary Green).

Bekijk op instagram


Bekijk op instagram


Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze serie blijkt een grote hit te zijn op Peacock
Series / Nieuws

Deze serie blijkt een grote hit te zijn op Peacock

Het eerste seizoen van de Peacock-serie Bel-Air blijkt een groot succes te zijn.

Wie heeft er al van de serie Bel-Air gehoord? Zo niet, dan is dit je kans. De serie doet het namelijk erg goed op de streamingdienst Peacock, door meer dan acht miljoen mensen te bereiken op het platform.

De serie Bel-Air is een enorm succes gebleken voor de streamingdienst Peacock. Zo zijn in een korte periode al meerdere records verbroken.

Bel-Air op Peacock
Peacock deelde onlangs tijdens een presentatie het heugelijke nieuws dat Bel-Air de meest gestreamde Peacock-serie van het moment is, en de op twee na succesvolste serie op het platform ooit. Ook heeft Bel-Air records verbroken op het gebied van klantenwerving, kijkcijfers en algemeen gebruik van het platform.

Twee woordvoerders van Peacock geven aan erg enthousiast te zijn en niet te kunnen wachten op het tweede seizoen. Wanneer dit uit gaat komen is nog onduidelijk.

Bel-Air is een serie die gaat over het leven van een slimme tiener wiens leven voor altijd verandert wanneer hij van de straten van West-Philadelphia verhuist naar zijn familie in een van de rijkste buitenwijken van Los Angeles.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze actrice gaat in 'Riverdale' seizoen 6 spelen
Series / Nieuws

Deze actrice gaat in 'Riverdale' seizoen 6 spelen

Riverdale heeft er met Caroline Day een nieuwe actrice bij voor het zesde seizoen.

Het is officieel: Caroline Day is gecast voor Riverdale om Heather te spelen. Heather is de voormalige liefde van Cheryl Blossom die wel al in de serie benoemd is, maar wie we nog niet gezien hebben.

Sinds het begin van de serie in 2017 is Riverdale zeker een succes te noemen. De serie wordt voornamelijk geprezen vanwege de vele onvoorspelbare verhaallijnen die aanwezig zijn. Het zesde seizoen is nu bezig, en heeft onlangs een extra actrice verworven.

Caroline Day in Riverdale
Het is al bevestigd dat Riverdale later dit jaar terugkeert voor een zevende seizoen - ondanks dat het zesde seizoen nog bezig is - maar het kan zomaar dat we Caroline Day al eerder dan dat gaan zien. Het gerucht gaat namelijk dat ze al in seizoen 6 gaat verschijnen.

Day gaat dus Heather spelen, een personage waar we al eerder over gehoord hebben maar wie we nog niet op het scherm hebben gezien. Heather had in haar jeugd een relatie met Cheryl Blossom. Toen dit in seizoen 2 op werd gebracht, zorgde het voor onrust tussen Cheryl en haar moeder Penelope.

Iedere zondag verschijnt er een nieuwe aflevering van Riverdale seizoen 6, dus het kan nu niet lang meer duren voordat we Caroline Day als Heather in actie gaan zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead'-ster Norman Reedus doet boekje open over vertrek co-ster Melissa McBride uit serie
Series / Nieuws

'The Walking Dead'-ster Norman Reedus doet boekje open over vertrek co-ster Melissa McBride uit serie

Na het schokkende nieuws dat de spin-off 'Daryl and Carol' enkel Daryl zal bevatten heeft de acteur van Daryl, Norman Reedus, besloten bij Jimmy Fallon toelichting te geven.

Geen zombies maar trollen storten zich over The Walking Dead-sterren Norman Reedus en Melissa McBride. Dit gebeurde nadat McBride liet weten dat zij niet langer verder zou spelen in de spin-off serie Daryl & Carol.

De boze reacties van The Walking Dead-fans gingen zover dat Reeves zelf naar buiten moest komen met een statement bij Jimmy Fallon om de gemoederen te bedaren.

Reeves: "Weet je, vanaf het begin was het Carol en ik - Melissa McBride en ik. En zij neemt nu wat tijd voor zichzelf. Weet je, twaalf jaren [van 'The Walking Dead'] is een tijdrovend proces, en ze moet even stoom afblazen. Dus dat doet ze nu en dat verdient ze."

Daryl zonder Carol
De focus van de serie zal dus vanaf nu meer liggen bij het personage van Reeves, Daryl. Maar of hij altijd solo zal blijven weet hij zelf ook niet zeker. Hij laat doorschemeren dat Carol in de serie misschien wel op een later moment kan terugkeren, maar McBride heeft op dat vlak niks van zich laten horen.

AMC verwacht dat in 2023 de spin-off uit zal komen, maar enige vertraging is na dit nieuws goed te begrijpen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Paramount Plus lijkt meer en meer een waardig alternatief te worden voor Netflix
Series / Streaming-diensten

Paramount Plus lijkt meer en meer een waardig alternatief te worden voor Netflix

Paramount Plus komt met hele mooie kwartaalcijfers, vlak voordat zij ook de Nederlandse streamingmarkt zal gaan betreden.

Paramount+ en Showtime komen na Q1 met goede cijfers: meer dan 62 miljoen mensen hebben zich al geabonneerd op de diensten, die gebundeld worden aangeboden. Netflix zal waarschijnlijk minder blij zijn met dit nieuws, aangezien het platform steeds meer haar monopoliepositie lijkt kwijt te raken in de lopende streaming wars.

Tijdens de meeting, waarbij de kwartaalcijfers van het bedrijf werden gepresenteerd, was CEO Bob Bakish erg positief over de resultaten. Hij zei:

"Ons gedifferentieerde pakket - waaronder een brede line-up aan content, een model dat wel of geen advertenties bevat, en een wereldwijd portfolio dat streaming linkt met televisie en bioscopen - heeft ons veel opgeleverd over ons hele ecosysteem heen, waaronder een revenue van 82% en 6,8 miljoen extra Paramount+ abonnees."

Is Paramount Plus een must-have in jouw VOD pakket?
Mooie woorden, maar niet alles is rozengeur en maneschijn bij Paramount. Paramount Plus is geheid een paardje om op te wedden. Maar, de andere streaming diensten van Paramount verliezen juist abonnees.

Hieronder vallen onder andere Showtime OTT, Noggin en BET+. Het zijn geen bekende namen in Nederland, maar misschien binnenkort wel! Paramount Plus zal namelijk vanaf 24 mei Spike vervangen in Nederland.

Spike richt zich nu vooral op reality, entertainment en live sports. Paramount zal in deze lijn doorgaan, maar aan het eerdere aanbod meer internationale producties toevoegen met Hollywood-allure.

Niet voor niets heeft Paramount, naast de nieuwe streamingdiensten, een grote catalogus met wereldberoemde films, zoals The Godfather, Forrest Gump en Braveheart. Meer dan genoeg voor de meest filmliefhebbers om hun zaterdagavonden mee vol te maken!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tegenslag 'Star Trek: Picard': Hoofdrolspeelster vertrekt
Series / Nieuws

Tegenslag 'Star Trek: Picard': Hoofdrolspeelster vertrekt

De serie Star Trek: Picard verliest een van zijn belangrijkste castleden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het derde seizoen van Star Trek: Picard is al grotendeels klaar. De serie brengt voor zijn laatste seizoen bijna de hele Star Trek: The Next Generation-cast terug. Maar verliest ook een van zijn sterren.

Alison Pill, die de rol van Dr. Agens Jurati speelt, laat weten dat ze niet terugkeert voor het derde seizoen. Dat bevestigde ze tijdens een gesprek met de site MovieWeb.

Star Trek: Picard
"Ik weet dat seizoen drie het laatste zal zijn," aldus Pill over Star Trek: Picard. "Ik was geen onderdeel van seizoen drie, dus ik kan niet al te veel vertellen wat spoilers betreft. Ik mag het net als iedereen kijkend ondervinden."

Jurati heeft een behoorlijk wild verhaal in Star Trek: Picard. Eerder was ze een expert op het gebied van synthetisch leven terwijl de Federation alle onderzoek in dat veld verboden had. Jean-Luc Picard riep haar hulp in rond de dochters van Data, Dahj en Soji.

Intussen is ze onderdeel geworden van een nieuw Borg Collective en lijkt Star Trek: Picard geen rol meer te hebben voor Jurati.

Nou blijkt dat dus ook echt te kloppen. Wanneer Star Trek: Picard terugkeert is niet bekend. Vrijdag debuteert de finale van het tweede seizoen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe 'Star Wars'-serie onthult wel heel gave set
Series / Nieuws

Nieuwe 'Star Wars'-serie onthult wel heel gave set

Ahsoka duikt in de zeer oude geschiedenis van de Jedi, lijkt het.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er zijn nieuwe setfoto's online verschenen van de televisieserie Ahsoka. Die laten de overblijfselen van wat lijkt op een oeroude Jedi-tempel zien.

De beelden van achter de schermen verschenen bij de site Bespin Bulletin, een van de bekendere fansites. De foto's bieden een duidelijk beeld van een set, met vervallen muren die deels omringd worden door blue screens.

Ahsoka
De foto's tonen ook een indrukwekkende trap, evenals de benen van een gigantisch standbeeld. Noch Disney+, noch Lucasfilm hebben officieel bevestigd dat er een oeroude Jedi-tempel in de serie Ahsoka zit.

Check de foto's hier op Bespin Bulletin.


De opnames van Ahsoka gingen in april van start onder de werktitel Stormcrow. We weten nog niet wanneer de opnames officieel afgerond worden, al is wel bekend dat ze "tot behoorlijk laat dit jaar" gaan duren.

Ahsoka is nu dus eindelijk begonnen met de opnames, wat belangrijk is. Een van de bizarre foto's die we zagen, is er een tussen Ahsoka en Darth Maul, wat leidde tot speculatie, maar bronnen van de serie stellen dat de Ahsoka-foto's andere filmcamera's lieten zien dan daadwerkelijk bij de productie gebruikt worden.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Strange New Worlds' heeft een andere Kirk
Series / Nieuws

'Star Trek: Strange New Worlds' heeft een andere Kirk

Star Trek Strange New Worlds mag dan wel Kirk laten zien, die is niet wie je denkt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Captain Kirk zoals we hem gaan zien in de aankomende Star Trek: Strange New Worlds-serie zal anders zijn dan vorige versies van het personage die we te zien kregen.

De nieuwe serie van Alex Kurtzman is een prequel op Star Trek: The Original Series, die tussen 1966 en 1969 de harten van het publiek veroverde. De serie duikt in het verhaal van Christopher Pike als kapitein van de USS Enterprise, een personage dat het roer had voordat Kirk het overnam.

Star Trek: Strange New Worlds
Star Trek: Strange New Worlds speelt zich af in de oorspronkelijke Prime-tijdlijn, de chronologie die we al decennia kunnen volgen.

In maart werd bekendgemaakt dat Star Trek: Strange New Worlds acteur Paul Wesley had gecast als de jongere James T. Kirk, in zijn jaren voordat hij het roer overnam van Pike.

Co-showrunner Henry Alsonso Myers vertelt nu in een interview dat we een andere Kirk volgen. "Als het zover komt, weet ik zeker dat mensen gevoelens hebben over de verschillende interpretaties. We willen die niet ontkennen, we houden juist van alle Kirks die bestaan hebben. Maar we wilden het verhaal van deze Kirk, in deze tijdsperiode vertellen, namelijk een totaal andere Kirk dan we tot nu toe zagen."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Al deze series komen in mei naar Disney+
Series / Featured

Al deze series komen in mei naar Disney+

Disney+ vergroot zijn aanbod behoorlijk als we zo kijken naar al deze nieuwe shows.

Vandaag zetten we de series die alvast zijn aangekondigd voor de rest van mei op streamingdienst Disney+ voor je op een rij. Het zijn er heel wat!

VANAF 4 MEI
Life Below Zero: De alledaage worstelingen die het leven in de afgelegen staat Alaska omvat. Elke foute keuze zou je leven kunnen kosten.

Disney Gallery: The Book of Boba Fett: Deze aflevering van Disney Gallery duikt dieper in de Star Wars-serie The Book of Boba Fett.

VANAF 11 MEI
Just Like Me (seizoen 1-2): Just Like Me draait om Tommy, een tienerjongen die een vriendengroep heeft die regelmatig samenkomt in een kelder.

Mira, Royal Detective (seizoen 1): Mira, Royal Detective draait om een dapper en vindingrijk meisje dat detective in India wordt, nadat ze een mysterie oploste dat de jonge prins van het koninkrijk redde.

Something Bit Me! (seizoen 1): Something Bit Me verkent echte verhalen van insectenbeten, die ertoe leidden dat mensen terecht kwamen in het ziekenhuis.

The Chicken Squad (seizoen 1): The Chicken Squad is bedacht door Tom Rogers en kent 29 afleveringen. De serie werd op 14 mei 2021 gelanceerd.

The Wizard of Paws (seizoen 2): The Wizard of Paws draait om de dramatische verandering van het leven op het moment dat Derrick Campana passende ledematen maakt voor dieren die ze nodig hebben.

VANAF 18 MEI
Alice's Wonderland Bakery (seizoen 1): Alice's Wonderland Bakery is een animatieserie die volgt op de film Alice in Wonderland.

I Cavalieri Di Castelcorvo (seizoen 1): De bewoners van het stadje Castelcorvo komen wel relaxed over, maar niets is wat het lijkt. Vier kinderen moeten mysteries oplossen om de stad te beschermen.

Secrets Of The Zoo (seizoen 5): Secrets Of The Zoo omarmt de wilde kant van de Sunshine State, en volgt het team van een dierentuin.

VANAF 27 MEI
Obi-Wan Kenobi (seizoen 1): De Jedi Knight woont op Tatooine, waar hij waakt over een jonge Luke Skywalker. Maar een mysterieus voorval lokt hem uit zijn schuilplaats.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.