search
Nieuwe Jackass-serie belooft weer wilde capriolen van oude bekenden
Series / Nieuws

Nieuwe Jackass-serie belooft weer wilde capriolen van oude bekenden

'Jackass' keert terug naar waar het ooit allemaal begon: het televisiescherm.

Ooit begon Jackass als een stel stuntende vrienden op MTV. Deze serie heeft binnen een paar jaar een cultstatus verworven en is de inspiratie geweest voor meerdere succesvolle films, vol gevaarlijke stunts, dwaze grappen en veel te veel blessures. Nu keren de malloten weer terug met een serie, maar ditmaal niet op MTV.

Na het grote succes van Jackass Forever zijn er grootse plannen voor Jackass. Ditmaal heeft Paramount+, een nieuwe VOD-dienst op de markt, haar interesse getoond.

Jackass op VOD
Bob Bakish, de CEO van Paramount Global, vertelde tijdens de presentatie van de kwartaalresultaten van Paramount+ afgelopen dinsdag waarom Jackass weer een eigen serie zal krijgen.

Bakish: "Na het succes van 'Jackass Forever' werken we samen met de makers om ons partnerschap te verlengen met een nieuwe serie, die nog meer belachelijke dwaasheid direct naar Paramount+ brengt."

Naast Paramount+ tonen ook anderen hun interesse in de botbrekende humor van de heren van Jackass. Extra materiaal, geschoten tijdens Jackass Forever, zal namelijk uitkomen op Netflix onder de naam Jackass 4.5. Vanaf 20 mei zal dit te zien zijn op Netflix.

Per 24 mei zal Paramount+ lanceren in Nederland, maar de opnames van de nieuwe serie zullen dan waarschijnlijk nog lang niet klaar zijn. Nog heel even wachten dus op meer droge humor, plaatsvervangende schaamte en leedvermaak!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen