search
Hitserie 'Ozark' van Netflix is toch niet voorbij!?
Series / Nieuws

Hitserie 'Ozark' van Netflix is toch niet voorbij!?

Ozark zou wat de makers betreft prima een spin-off kunnen krijgen. Kom maar door!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Ozark-showrunner Chris Mundy staat helemaal open voor een spin-off van de populaire Netflix-serie. Dat laat hij weten in een interview over de finale van de serie.

Op 29 april werden de laatste paar afleveringen van Ozark gelanceerd op Netflix. We volgen het einde van Marty en Wendy Byrde, die hun familie van Chicago naar de Ozarks in Missouri verhuizen, om daar geld wit te wassen voor een Mexicaans drugskartel.

Ozark-einde
De serie Ozark eindigde met de dood van heel wat hoofdpersonen en een behoorlijk schokkend moment helemaal aan het einde voor een van de personages. Showrunner Mundy liet weten dat het idee hiervan was om het publiek helemaal te verrassen.

Met succes, maar het leidt er ook toe dat fans meer willen zien dan de wereld van Ozark. En Mundy ziet dat eigenlijk wel zitten.

"Als een spin-off op zichzelf kan staan, vind ik dat een goed idee. Want ik hou van die wereld, echt. Maar we hebben vier, eigenlijk zelfs vijf, seizoenen en 44 afleveringen gemaakt. Ik wil dat ze als een geheel voelen, niet alsof ze opgezet waren om tot iets anders te leiden. Maar het zijn de laatste zes jaar van mijn leven geweest en het was geweldig. Meer in deze wereld doen zou echt geweldig zijn."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen