Krijg je niet genoeg van 'Ozark'? Check dan deze 3 series op Netflix

Ozark is voorbij, maar Netflix heeft nog veel meer in zijn enorme aanbod.

Jim Pedd, 01-05-2022 12:27

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

De serie Ozark is voorbij. Afgelopen vrijdag lanceerde Netflix het tweede deel van het vierde (en laatste) seizoen van de hitserie. Natuurlijk kwam dat meteen bovenaan de toplijst van de streamingdienst te staan, wat bewijst hoe populair de show met Jason Bateman is.
Maar het is gedaan. In Ozark verhuist een financieel adviseur verhuist van Chicago naar de Ozarks in Missouri, waar hij binnen vijf jaar 500 miljoen dollar moet witwassen voor een drugsbaas. In die vier seizoenen zagen we heel wat gruwelijk geweld en bizarre, onwaarschijnlijke momenten voorbij komen. Tijd dus om eens te kijken welke serie tof is om te kijken als je hier eigenlijk geen genoeg van krijgt.

Drie toffe tips
We zetten drie tips voor je op een rij, die door Netflix zelf gesuggereerd worden.

How to get away with murder: Annalise Keating is een briljante strafrechtadvocate en professor in de rechten. Samen met vijf van haar studenten raakt ze betrokken bij een ongewone moordzaak.

Startup: Een poging om geld wit te wassen, ligt aan de basis van een cryptomunt en brengt ondernemers in contact met een corrupte FBI-agent en een criminele bende in Miami.

Seven Seconds: De dood van een 15-jarige Afro-Amerikaanse jongen in Jersey City wordt door de politie in de doofpot gestopt, maar anderen willen de waarheid boven tafel krijgen.
Lees meer over: Netflix, Ozark, kijkcijfers, top 3, Tips, Startup, How to get away with murder, seven seconds

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Wanneer speelt 'Fallout' zich eigenlijk af?

Wanneer speelt 'Fallout' zich eigenlijk af?

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader