Nieuwe trailer & poster 'Silicon Valley' seizoen 2

Trailer & poster 'Silicon Valley' seizoen 2

Het nieuwe seizoen start direct na Game of Thrones.

Bram de Groot, 23 maart 2015 08:00


Hierboven kun je afstemmen op de volledige tailer van het tweede seizoen van Silicon Valley. Het nieuwe seizoen gaat volgende maand van start op HBO. Seizoen 1 was een redelijk succes. De debuutafleveringen scoorden gemiddeld een kleine twee miljoen Noord-Amerikaanse kijkers.

Hoofdrollen in de serie zijn voor Thomas Middleditch, T.J. Miller, Zach Woods, Martin Starr en Kumail Nanjiani. Ze spelen een groep introverte nerds die samen een start-up uit de grond willen stampen. Technisch gezien zijn ze zeer behendig, maar met successen omgaan is weer een ander verhaal.

Het tweede seizoen keert terug met tien afleveringen en de eerste episode is te zien op 12 april, direct na de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Game of Thrones. Ná Silicon Valley start overigens het nieuwe seizoen van Veep. Een druk avondje dus!

Hieronder ook de poster:


Bron: HBO

Lees meer over: Silicon Valley, Mike Judge, Silicon Valley, trailer, 2015, april, tj miller, thomas middleditch, zack woods, martin starr, kumail nanjiani, beavis and butthead, seizoen 2

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws