Tv-serie op Dvd: 2 Broke Girls (seizoen 3)

Tv-serie op Dvd: 2 Broke Girls (seizoen 3)

Kat Dennings en Beth Behrs houden van grappen en cupcakes.

Bram de Groot, 22 maart 2015 17:20

Bedenker: Michael Patrick King, Whitney Cummings | Cast: Kat Dennings (Max Black), Beth Behrs (Caroline Channing), Garrett Morris (Earl), Jonathan Kite (Oleg), Matthew Moy (Han Lee), Jennifer Coolidge (Sophie Kachinsky), e.a. | Uitzending: 2011 - heden | Tv-zenders: CBS, Veronica, Net5
Met gemiddeld zo'n negen miljoen Noord-Amerikaanse kijkers mag de komedieserie 2 Broke Girls zich een succes noemen. De zender CBS is ondertussen aan het afronden met het vierde seizoen, waarin Max Black (Kat Dennings) en Caroline Channing (Beth Behrs) uiteraard nog druk aan het serveren zijn en ook flink wat cupcakes weten te verkopen.

In Nederland werd de serie (IMDb = 7,0) ooit uitgezonden door Net5 en later Veronica, maar wist met deze twee pogingen geen enorme indruk achter te laten. Uiteraard verschijnt de sitcom wel op Dvd en onlangs bracht Warner Home Video het derde seizoen uit op een verzorgde Dvd-uitgave.

Seizoen 3
De sexy serveersters Max en Caroline runnen een nieuw cupcakebedrijfje vanuit de achteringang van het restaurant en slaan zich door een leerwerktraject aan de Manhattan School of Pastry. Caroline werkt op kantoor, zodat Max zich volledig kan storten op haar opleiding tot professioneel bakker. Maar... er hangt ook liefde in de lucht en de dames lusten er pap van. Caroline heeft het flink te pakken van de sexy meester-kok op school en Max likt haar lippen af bij de grappenmaker van de klas. De meiden maken zich nog steeds zorgen om geld – maar hun vriendschap is hen miljoenen waard.


Serie: 2 Broke Girls - Seizoen 3 | Aantal discs 3 x Dvd | Speelduur: 24 x ca. 22 minuten | Beeld: 16 x 9 (1.178 : 1) | Geluid: Engels Dolby Digital 5.1 | Ondertitels: o.a. Nederlands | Extra's: Unaired Scenes | Gag Reel | EAN: 5051888209271 | Release: maart 2015 | Met dank aan: Warner Home Video

De drie schijven van deze Dvd-uitgave van het derde seizoen van 2 Broke Girls zitten in een doorzichtige Dvd-keepcase vastgeklikt, met daaromheen een vergelijkbare sleeve. In de keepcase staat uitgebreide informatie over de 24 afzonderlijke afleveringen, inclusief de titel en een synopsis. Ook is duidelijk op welke schijf de episodes zijn terug te vinden. Het is daarentegen onduidelijk op welke schijf of schijven de extra's staan.

De beeldkwaliteit van deze Dvd-uitgave, met een beeldvullende weergave, is als verwacht. De komedie serie heeft geen enorm opvallend beeld, maar in High Definition pakt het netjes uit. De scherpte is naar wens, de kleuren ogen mooi en er is weinig storende grain te zien. Uiteraard barst het van de lachsalvo's en gesprekken tussen de hoofdpersonages van Kat Dennings en Beth Behrs. Een Dolby Digital 5.1 track is hiervoor ruim voldoende.

Basic extra's
Met wat verwijderde scènes ('Unaired Scenes') en een 'Gag Reel' zijn er extra's aanwezig op de schijven van 2 Broke Girls - seizoen 3, maar heel veel stelt dit niet voor: meer basic extra's kun je niet vinden op een uitgave van een tv-serie. Desondanks leuk voor de liefhebber van de vermakelijke sitcom. Hieronder wel een leuke extra, de super bowl spot uit 2013:


Seizoen 4 al bezig
Het komt als geen verrassing dat het vierde seizoen al draait in de States. Op 27 oktober 2014 startte het seizoen op CBS en het geheel bestaat dit keer niet uit 24 maar 22 afleveringen. De laatste aflevering wordt eind mei uitgezonden. Ook in dit seizoen zijn er een aantal bekende gezichten te zien, bijvoorbeeld Kim Kardashian:


Lees meer over: dvd, review, seizoen 3, 2 broke girls, cbs, Michael Patrick King, Whitney Cummings, Kat Dennings, Max Black, Beth Behrs, Caroline Channing

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws