Nieuw seizoen 'Stranger Things' wordt meest bizarre tot op heden

Actrice Sadie Sink (Max Mayfield) legt kort uit waarom het seizoen bizar wordt.

Bram de Groot, 8 mei 2022 13:30

Het derde seizoen van Stranger Things werd op 4 juli 2019 online gezet. Nu bijna drie jaar later is het tijd voor seizoen vier, door Netflix opgesplitst in twee delen. Nu legt Sadie Sink uit dat het nieuwe seizoen "bizar" wordt.
"Het is het meest bizarre seizoen dat we ooit hebben gehad," legt Sink, die het personage Max Mayfield speelt sinds seizoen twee, uit. "Alleen de schaal ervan is al niet van deze wereld."

Zwevende situatie wordt wild
Toen ze over die zwevende situatie in de trailer van seizoen 4 werd bevraagd, vertelde Sink aan People Magazine dat ze dit geheim moet houden. "Ik kan niets zeggen over het zweven," zei Sink. "Dat wordt een wilde aflevering... We kunnen veel verschillende thema's en verschillende kanten van de personages verkennen die iedereen kent en waar iedereen van houdt, dus ik kijk er naar uit."

Ondertussen komt het het eerste deel van seizoen vier dichterbij. Op 27 mei verschijnen de eerste acht afleveringen online. Vanaf 1 juli is de tweede reeks te zien. De eerste nieuwe aflevering heet "Chapter One: The Hellfire Club".


Bron: People Magazine

Lees meer over: Stranger Things, Netflix, Dacre Montgomery, Sadie Sink

Populair nieuws