search
'Game of Thrones' bevat spoilers toekomstige boeken
Series / Nieuws

'Game of Thrones' bevat spoilers toekomstige boeken

En er zijn drie nieuwe afleveringtitels bekend gemaakt.

Het is bijna tijd voor het vijfde seizoen van HBO-serie Game of Thrones. In het kader daarvan geven showrunners David Benioff en D.B. Weiss op dit moment interviews. In één daarvan vertellen ze over de band tussen de boeken van schrijver George R.R. Martin en de serie. Daarnaast is er nieuwe informatie vrijgegeven over het vijfde seizoen. Er zijn drie nieuwe afleveringtitels. Eerst die titels:


Season 5, Episode 5: Kill the Boy
Season 5, Episode 6: Unbowed, Unbent, Unbroken
Season 5, Episode 7: The Gift


In een interview lieten de showrunners weten dat de serie de boeken van Martin inderdaad in gaat halen. Daarnaast zullen de boeken en de serie ongeveer dezelfde verhaallijnen volgen en eenzelfde conclusie kennen. "Toen we zagen dat dit kon gebeuren, speelden we daarop in en nu weten we waar we ongeveer uit komen. En dus, zullen we uiteindelijk, op dezelfde plek uitkomen als waar George heengaat. Er zitten wel wat afwijkingen in de route die we nemen, maar we gaan naar dezelfde bestemming. Ik zou willen dat er dingen zijn die we niet hoeven te verpesten, maar we zitten daarmee op een moeilijke plek. De serie moet doorgaan en dat is wat we doen."

Toch vindt Benioff dat er genoeg reden is om de boeken te blijven lezen. "Het mooie voor George is volgens mij het idee dat hij mensen nog kan verrassen, ondanks dat ze de serie tot de conclusie gezien hebben. Er zijn dingen die in de boeken gebeuren, die anders zijn in de serie. En ik denk dat mensen die van de serie houden en meer willen weten over de personages en andere personages willen leren kennen die niet in de serie zitten, zich tot de boeken kunnen wenden."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen