Lekker druk op Disney+ met veel nieuwe series

Lekker druk op Disney+ met veel nieuwe series

Disney+ voegde al deze series nieuw toe aan zijn aanbod deze week.

Jim Pedd, 14 mei 2022 om 13:31

Het was weer lekker druk op Disney+, met name met nieuwe series waarvan een compleet nieuw seizoen debuteerde. Nog twee weekjes wachten en dan lanceert men de nieuwe serie Obi-Wan Kenobi ![/bi]
[b]Wild Australia (seizoen 1)
: Australië, het koninkrijk van kangoeroes en rode rotsen, continent van natuurlijke wonderen. Een nooit eerder vertoonde blik op het wilde Down Under.

The Quest (seizoen 1): Een grensverleggende competitieserie waarin acht tieners in de fictieve wereld van Everealm worden gedropt. Zij moeten een koninkrijk redden en een oude profetie vervullen.

Shake It Up (seizoen 1-3): Twee pittige meiden, beste vriendinnen CeCe Jones en Raquel Rocky Blue, realiseren hun droom door professionele danseressen te worden.

Oussekine (seizoen 1): In de nacht van 5 december 1986 wordt de 22-jarige Malik Oussekine doodgeslagen door de politie. Deze serie staat stil bij de gebeurtenissen en we ziend e familie hoop koesteren en proberen gerechtigheid te krijgen.

How I Met Your Father (seizoen 1): In de nabije toekomst vertelt Sophie aan haar zoon hoe ze zijn vader ontmoette. We duiken terug in het heden, waar Sophie met haar hechte vriendengroep uitzoekt wat ze graag willen met het leven en hoe ze verliefd kunnen worden in deze tijden van datingapps.

GCB (seizoen 1): Amanda was een Highland Parks 'queen bee', de terreur van de minder aantrekkelijken en populairen. Zal ze nu ze blut is en in schande terug keert, een mes in haar rug krijgen?

Betrayal (seizoen 1): Na een toevallige ontmoeting voelen Sara en Jack zich onmiddelijk tot elkaar aangetrokken.

NIEUWE AFLEVERINGEN
9-1-1: Lone Star (S03E06)
The Kardashians (S01E05)
This Is Us (S06E11)

Lees meer over: Disney plus, weekoverzicht

Populair nieuws