Netflix voegt deze series nog toe in de rest van mei

Netflix voegt deze series nog toe in van mei

Mei blijkt een behoorlijk prima maand te zijn op streamingdienst Netflix.

Jim Pedd, 14-05-2022 12:54

Mei wordt echt nog een prima maand op Netflix. We zetten vandaag al het nieuws dat je nog kan verwachten op een rij!
VANAF 16 MEI
Vampire in the Garden (seizoen 1): In de verdeelde wereld van de toekomst willen twee meisjes dat wat verboden is doen. Het menselijke meisje wil viool spelen en de vampier de wijde wereld zien.

VANAF 17 MEI
The Future Diary (seizoen 2): In deze realityserie leren volslagen vreemden elkaar kennen en krijgen ze een dagboek met het script van hun eigen liefdesverhaal. Kan dit tot echte romantiek leiden?

VANAF 18 MEI
Who Killed Sara? (seizoen 3): ílex is vastbesloten om wraak te nemen en te bewijzen dat hij erin is geluisd voor de moord op zijn zus. Hij wil meer aan het licht brengen dan alleen de echte dader.

Love on the Spectrum U.S.: Liefde vinden kan voor iedereen moeilijk zijn. Voor jongvolwassenen in het autismespectrum is het verkennen van de onvoorspelbare wereld van dating nog ingewikkelder.

VANAF 19 MEI
Insiders (seizoen 2): Twaalf mensen denken dat ze in de laatste castingronde van een realityshow zitten. In werkelijkheid worden ze al stiekem gefilmd, en staat er 100.000 euro op het spel.

Boss Baby - Terug in de wieg (seizoen 1): Nadat hij voor een misdaad is geframed, verandert de volwassen Ted Templeton weer in de Boss Baby om undercover als een van de kinderen bij zijn broer Tim te gaan wonen.

VANAF 20 MEI
Love, Death & Robots (volume 3): Angstaanjagende wezens, vreemde verrassingen en een duistere samenloop van comedy in deze NSFW-anthologie van animaties, gepresenteerd door Tim Miller en David Fincher.

Our Blues: Romantiek is bitterzoet en het leven zit vol ups en downs in deze verschillende verhalen over mensen die wonen en werken op het bruisende eiland Jeju.

My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman (seizoen 4): In deze talkshow nodigt de nieuwsgierige tv-legende David Letterman fascinerende celebrity's uit voor diepte-interviews en bijzondere uitstapjes.

VANAF 23 MEI
Ghost in the Shell: SAC_2045 (seizoen 2): In het jaar 2045 keert de cybernetische huurling Motoko Kusanagi terug naar Sectie 9 om een gevaarlijke nieuwe dreiging het hoofd te bieden: de posthumans.

De zeevriendjes (seizoen 1): Zeedierenvriendjes Bruda, Bobbi, Wayu en Puri gaan op miniavonturen in de oceaan waar herkenbare, alledaagse momenten een vleugje magie krijgen!

VANAF 25 MEI
Somebody Feed Phil (seizoen 5): Phil Rosenthal, de maker van Everybody Loves Raymond, reist de wereld rond en leert de lokale keuken en cultuur van bijvoorbeeld Bangkok, Lissabon en Mexico-Stad kennen.

VANAF 26 MEI
Shaman King: Medium Yoh Asakura doet mee aan een toernooi dat elke 500 jaar wordt gehouden en waarin de andere sjamanen strijden om de supermachtige sjamaankoning te worden.

VANAF 27 MEI
Stranger Things (seizoen 4, deel 1): Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.

Lees meer over: Netflix, series, Mei

Populair nieuws