Lekker druk! Al deze series zijn nieuw op Netflix deze week

Al deze series zijn nieuw op Netflix

Netflix maakt er weer een enorm drukke week van met nieuwe series.

Jim Pedd, 20 mei 2022 om 17:27

Netflix voegde deze week heel wat nieuwe series toe aan zijn aanbod. Zoals je van ons gewend bent, zetten we die ook deze vrijdag weer allemaal voor je op een rij.
Riverdale (S06E14): Welkom bij een sullige superheldenclub: Archie worstelt met zwakheid, Veronica komt giftigheid onder ogen en Jughead ontsluit de duistere herinneringen van Betty.

Better Call Saul (S06E06): Terwijl Jimmy de laatste hand legt aan het Sandpiper-plan, heeft Kim een droomontmoeting. Lalo spoort iemand op die banden met Gus heeft.

The Circle (seizoen 4): Status en strategie botsen in deze combinatie van sociaal experiment en competitieserie waarin onlinedeelnemers zich een weg flirten, bonden en faken naar 100.000 dollar.

Baraki (seizoen 1): Samen met de familie die hem heeft opgevoed, wil aanstaande vader Yvan een betere versie van zichzelf worden. Er liggen echter obstakels op zijn pad.

The G Word With Adam Conover (1 seizoen): De overheid speelt tegen wil en dank een grote rol in ons leven. Adam Conover onderzoekt haar successen en mislukkingen, en hoe we haar misschien kunnen veranderen.

Insiders (2 seizoenen): Twaalf mensen denken dat ze in de laatste castingronde van een realityshow zitten. In werkelijkheid worden ze al stiekem gefilmd, en staat er 100.000 euro op het spel.

Vampire in the Garden (seizoen 1): In de verdeelde wereld van de toekomst willen twee meisjes dat wat verboden is doen. Het menselijke meisje wil viool spelen en de vampier de wijde wereld zien.

The Future Diary (seizoen 2): In deze realityserie leren volslagen vreemden elkaar kennen en krijgen ze een dagboek met het script van hun eigen liefdesverhaal. Kan dit tot echte romantiek leiden?

Who Killed Sara? (seizoen 3): Álex is vastbesloten om wraak te nemen en te bewijzen dat hij erin is geluisd voor de moord op zijn zus. Hij wil meer aan het licht brengen dan alleen de echte dader.

Love on the Spectrum U.S.: Liefde vinden kan voor iedereen moeilijk zijn. Voor jongvolwassenen in het autismespectrum is het verkennen van de onvoorspelbare wereld van dating nog ingewikkelder.

Boss Baby - Terug in de wieg (seizoen 1): Nadat hij voor een misdaad is geframed, verandert de volwassen Ted Templeton weer in de Boss Baby om undercover als een van de kinderen bij zijn broer Tim te gaan wonen.

Love, Death & Robots (volume 3): Angstaanjagende wezens, vreemde verrassingen en een duistere samenloop van comedy in deze NSFW-anthologie van animaties, gepresenteerd door Tim Miller en David Fincher.

Our Blues: Romantiek is bitterzoet en het leven zit vol ups en downs in deze verschillende verhalen over mensen die wonen en werken op het bruisende eiland Jeju.

My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman (seizoen 4): In deze talkshow nodigt de nieuwsgierige tv-legende David Letterman fascinerende celebrity's uit voor diepte-interviews en bijzondere uitstapjes.

Lees meer over: Netflix, weekoverzicht

Populair nieuws