Deze gewinterde Marvel-regisseur gaat nieuwe 'Godzilla'-serie waarmaken

Marvel-regisseur voor 'Godzilla'-serie

Eerder dit jaar maakte Apple TV+ bekend een 'Godzilla'-serie uit te gaan brengen. Nu weten we ook wie er gaat regisseren.

Mitchell van Vuren, 20 mei 2022 17:23

’The Monsterverse’ komt naar het kleine scherm. Nu heeft Variety ook naar buiten gebracht wie de regisseur gaat worden voor de eerste twee afleveringen van de serie over de gigantische monsters: WandaVision-regisseur Matt Shakman!
De regisseur heeft al veel ervaring met superhelden mogen opdoen met het verfilmen van de serie WandaVision. Maar Matt kan een hoop meer, te zien aan zijn verdere indrukwekkende portfolio.

Hij heeft zichzelf bewezen als gedegen regisseur door ook afleveringen te regisseren van Six Feet Under, The Boys, Mad Men, Fargo, Game of Thrones, The Good Wife en It’s Always Sunny in Philadelphia. Ook heeft hij al meegewerkt aan de nieuwe Star Trek-prequel, die nog moet uitkomen.

Bij de nieuwe serie voor ‘The Monsterverse’ zal hij ook functioneren als producer. Wie er na hem de andere afleveringen gaat regisseren is nog voor even een geheim.

Wat staat ons te wachten?
‘The Monsterverse’ heeft zich ondertussen bewezen als een ware goudmijn met een financiële opbrengst van boven de 2 miljard dollar. Ze begonnen in 2014 met de nieuwe remake van Godzilla van Gareth Edwards, gevolgd door Kong: Skull Island, Michael Dougherty’s Godzilla: King of the Monsters, and Adam Wingard’s Godzilla vs. Kong.

Nu volgt er dus een televisieserie, die zich zal afspelen na de laatste climactische strijd tussen de megamonsters Godzilla en King Kong. Naar verluid zal de serie gaan over de reis van een familie om de geheimen van de geheime organisatie Monarch te onthullen.

Een releasedatum is helaas nog niet bekend gemaakt door Apple TV+.

Bron: JoBlo

Lees meer over: godzilla, king kong, monsterverse, wandavision, Matt Shakman, apple tv plus

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws