8 nieuwe series deze week op Disney+

Deze 8 series zijn nieuw op Disney+

Disney+ maakt er een prima week van met heel wat nieuwe series deze week.

Jim Pedd, 22 mei 2022 15:03

Disney+ weet er weer een feestje van te maken deze week, met in totaal acht nieuwe series in het aanbod. Het gaat om vijf series met seizoenen, en drie series waarvan we nieuwe afleveringen kregen op Disney+.
Stitchers (seizoen 1-3): Kirsten wordt rekruteerd door een overheidsinstelling om 'gehecht' te worden aan de geest van onlangs overleden personen, om hun herinneringen te gebruiken voor het onderzoeken van moorden en het ontrafelen van mysteries.

Snowfall (seizoen 5): Snowfall is een drama dat zich afspeelt aan het begin van de crack-epidemie in Los Angeles en gaat over de uiteindelijke impact ervan op de cultuur zoals we die nu kennen.

Life & Beth (seizoen 1): Het leven van Beth ziet er op papier goed uit. Ze doet het goed als wijndistributeur, heeft een succesvolle vriend en woont in Manhattan. Maar een plotselinge gebeurtenis verandert haar leven voorgoed.

Last Man Standing (seizoen 1-8): Mike Baxter is een gelukkig getrouwde vader van drie dochters, die zijn mannelijkheid probeert te behouden in een huis omringd door vrouwen. Dat doet hij door zijn toevlucht te zoeken in de mannelijke omgeving van zijn baan als marketingdirecteur bij The Outdoor Man Store.

Big City Greens (seizoen 2): De familie Groen verhuist van het platteland naar de grote stad.

NIEUWE AFLEVERINGEN
This Is Us (S06E12)
9-1-1: Lone Star (S03E07)
The Kardashians (S01E06)

Lees meer over: Disney, Disney Plus, Weekoverzicht

Populair nieuws