search

Ons nieuws van zondag 22 mei 2022

'The Lord of the Rings: The Rings of Power'-serie: Dit weten we al!
Series / Featured

'The Lord of the Rings: The Rings of Power'-serie: Dit weten we al!

The Lord of the Rings: The Rings of Power is later dit jaar te zien op Prime Video.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De lang gevreesde wederopstanding van een groot kwaad zal helden van Midden-Aarde enorm op de proef stellen in de serie The Lord of the Rings: The Rings of Power. Die is dit jaar nog op Prime Video te zien.

Van elfen tot dwergen en orcs en mensen, brengt de Prime Video bekenden en onbekenden samen. In dit artikel vertellen we je de zaken die je moet weten over The Lord of the Rings: The Rings of Power.

De releasedatum van The Lord of the Rings: The Rings of Power
The Lord of the Rings: The Rings of Power is vanaf vrijdag 2 september te zien op Prime Video. Elke week debuteert een nieuwe aflevering.

Het verhaal van The Lord of the Rings: The Rings of Power
De serie kijkt naar de opkomst van Sauron, evenals het smeden van de Rings of Power, die de Dark Lord aan de mensen, elfen en dwergen gaf en in het diepste geheim beheerste met zijn 'One Ring to Rule Them All'.

Er gebeurt heel wat in de duizenden jaren, waaronder een woedende Galadriel die begint met pogingen te overleven op de Sundering Seas samen met de menselijke sterveling Halbrand. Zij jaagt op de partijen die betrokken zijn bij de moord op haar broer. Ook kijkt de serie naar de opkomst en val van Númenor, het eiland waar Aragorn ook vandaan komt. We zien verder de Last Alliance of Elves and Men, een episch gevecht tegen Sauron dat ermee eindigde dat Isildur de One Ring van de hand van Sauron sneed.

De personages van The Lord of the Rings: The Rings of Power
Galadriel (Morfydd Clark), de elfen heerseres van Lothlórien en bevelhebber van de Northern Armies.

High King Gil-galad (Benjamin Walker), de elfen heerser van Ñoldor, die in de boeken de Last Alliance of Elves and Men oprichtte samen met de krijger Elendil van Númenor.

Prince Durin IV (Owain Arthur), dwergenprins uit Khazad-dûm (dat je als ruïne zag in The Fellowship of the Ring).

Disa (Sophia Nomvete), een dwergenprinses en de eerste zwarte elf die te zien is in live-action, gebaseerd op de werken van Tolkien.

Arondir (Ismael Cruz Córdova), een silven elf. Ook hij heeft geen witte huidskleur.

Halbrand (Charlie Vickers), een sterveling die vlucht voor zijn verleden. Ook een mens.

Elrond (Robert Aramayo), half-elf en politiek ambitieuze jonge leider en architect die beroemd wordt in de elfen hoofdstad Lindon.

Bronwyn (Nazanin Boniadi), genezer en alleenstaande moeder met een apotheek, die woont in Tirharad, een mensendorp zuidelijk van Gondor en Mordor. Arondir is haar verboden liefde.

Theo (Tyroe Muhafidin) is de zoon van Bronwyn.

Celebrimbor (Charles Edwards), de elfensmid die de Rings of Power van Sauron smeedt.

Isildur (Maxim Baldry), een zeiler van Númenor die de One Ring van de hand van Sauron zal hakken.

Elanor "Nori" Brandyfoot (Markella Kavenagh), een nieuw personage en voorouder van de Hobbits, een Harfoot.

Sir Lenny Henry, een Harfoot elder.

Daniel Weyman, The Stranger.

Het creatieve team van The Lord of the Rings: The Rings of Power
Showrunners J.D. Payne en Patrick McKay zijn uitvoerend producenten, en doen dat samen met Lindsey Weber, Callum Greene, Belén Atienza, Justin Doble, Jason Cahill, Gennifer Hutchison, Bruce Richmond en Sharon Tal Yguado, waar Ron Ames en Christopher Newman de producenten zijn.

Co-uitvoerend producent Wayne Che Yip is een van de regisseurs, samen met J.A. Bayona en Charlotte Brändström.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Viggo Mortensen doet opmerkelijke uitspraak over nieuwe 'The Lord of the Rings'-serie van Prime Video
Series / Nieuws

Viggo Mortensen doet opmerkelijke uitspraak over nieuwe 'The Lord of the Rings'-serie van Prime Video

De Aragorn-acteur moet bijgepraat worden over de plannen van Amazon Studios met The Rings of Power.

Na de filmtrilogieen The Lord of the Rings en The Hobbit was het wachten op het volgende avontuur in Midden-Aarde. Dit wordt nu de serie The Lord of the Rings: The Rings of Power. Nu blijkt dat de definitieve koning in de LOTR-filmreeks maar weinig afweet van die plannen.

The Hollywood Reporter sprak met acteur Viggo Mortensen die in de eerste trilogie de rol speelde van Aragorn. Toen hij met vragen over de serie werd geconfronteerd leek hij niet van het bestaan van de aankomende serie af te weten.

"Wat is dat?," antwoordde Mortensen toen hem werd gevraagd naar The Rings of Power. "Iets voor op tv? Is dat bij Apple of zo?"

Over welk bronmateriaal?
Nadat hij achtergrondinformatie kreeg over de serie, die dus op Prime Video verschijnt, voegde Mortensen eraan toe: "O, ja, dat moet ik zien... Weet je welk bronmateriaal ze gebruiken? Wat mochten ze gebruiken?"

Nadat hij hoorde dat de serie met goedkeuring van de Tolkien estate is gemaakt, antwoordde Mortensen: "Dat is cool... Het zal leuk zijn om te zien."

Vanaf 2 september zie je The Lord of the Rings: The Rings of Power op Prima Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 superspannende series op Netflix om NU te bingen
Series / Nieuws

3 superspannende series op Netflix om NU te bingen

Zin in een spannende serie? Misschien zijn dit drie series die je kunt gaan kijken.

Er staan heel wat series op Netflix, van komedies tot horrorseries. Hieronder zie je drie uiteenlopende series die toch zeer spannend zijn. Nog niet gezien? Zet ze op je watchlist.

Squid Game | Kijk nu | 1 seizoen
Honderden berooide mensen accepteren een vreemde uitnodiging om deel te nemen aan een reeks kinderspellen. De prijs is verleidelijk hoog, maar op gevaar van eigen leven. Met Lee Jung-jae, Park Hae-soo, Wi Ha-jun, Oh Young-soo, Jung Ho-yeon en Heo Sung-tae.



Alice in Borderland | Kijk nu | 1 seizoen
Een doelloze gamer en zijn twee vrienden zitten in een parallelle versie van Tokio, waar ze moeten strijden in een reeks sadistische games om te overleven. Met Kento Yamazaki, Tao Tsuchiya, Nijiro Murakami, Yuki Morinaga, Keita Machida, Ayaka Miyoshi en Dori Sakurada.



V Wars | Kijk nu | 1 seizoen
Door een ziekte die slachtoffers in bloedzuigende vijanden verandert, nemen twee beste vrienden het tegen elkaar op in een gevecht voor de toekomst van de mensheid. Met Ian Somerhalder, Adrian Holmes, Jacky Lai, Kyle Breitkopf, Peter Outerbridge, Kimberly-Sue Murray, Sydney Meyer en Kandyse McClure.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Seizoen 4 van Netflix-serie 'Stranger Things' is lekker lang!
Series / Nieuws

Seizoen 4 van Netflix-serie 'Stranger Things' is lekker lang!

De laatste drie afleveringen worden bijna films, met de seizoensfinale van zelfs 2,5 uur.

Aankomende vrijdag is het eindelijk zo ver. Dan debuteert namelijk het vierde seizoen van Stranger Things op Netflix. Op dit seizoen hebben de fans bijna drie jaar moeten wachten. Het wachten wordt beloond met een seizoen van negen afleveringen.

Het seizoen belooft ook heel wat kijkminuten te krijgen. In een nieuwe blog van Netflix is "‹"‹onthuld dat de totale looptijd van seizoen 4 van Stranger Things ongeveer 13 uur is. Dit bevestigt dat het komende seizoen het grootste tot nu toe is.

Het bericht onthult ook de specifieke looptijden voor drie van de grootste afleveringen van de serie. Aflevering 407 duurt een "‹"‹uur en 38 minuten, aflevering 408 een "‹"‹uur en 25 minuten en aflevering 409, de seizoensfinale, klokt maar liefst twee en een half uur.

De titels van de afleveringen zijn als volgt:
- "Chapter One: The Hellfire Club"
- "Chapter Two: Vecna's Curse"
- "Chapter Three: The Monster and the Superhero"
- "Chapter Four: Dear Billy"
- "Chapter Five: The Nina Project"
- "Chapter Six: The Dive"
- "Chapter Seven: The Massacre at Hawkins Lab"
- "Chapter Eight: Papa"
- "Chapter Nine: The Piggyback"

Vanaf 27 mei zie je de eerste zeven afleveringen op Netflix en op 1 juli zet Netflix de twee afsluitende afleveringen online.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kan je niet genoeg krijgen van 'Quién Mató a Sara'? Check dan deze 3 series op Netflix
Series / Featured

Kan je niet genoeg krijgen van 'Quién Mató a Sara'? Check dan deze 3 series op Netflix

Quién Mató a Sara is de serie die nu goed scoort op Netflix.

De serie Quién Mató a Sara? staat op de derde plek in de top drie van Netflix deze week. Voor ons reden om eens in beeld te brengen welke series allemaal getipt worden door de streamingdienst, als je fan van dit geheel bent.

We kijken daarbij naar tips die Netflix zelf geeft als je scrollt naar het 'meer zoals dit' menu. De serie Quién Mató a Sara? draait om ílex. Hij is vastbesloten om wraak te nemen en te bewijzen dat hij erin is geluisd voor de moord op zijn zus. Hij wil meer aan het licht brengen dan alleen de echte dader.

Drie toffe tips
De drie tips die Netflix heeft zijn als volgt:

El Dragón: Return of a Warrior: Een financier uit Tokio keert terug naar zijn geboorteland Mexico om zijn grootvader te vervangen als baas van een kartel. Hij krijgt er met twee rivalen te maken.

La venganza de las Juanas: Vijf vrouwen met dezelfde moedervlek proberen de waarheid over hun verleden boven tafel te krijgen en komen achter de leugens van een machtige politicus.

La Reina del Sur: Na jaren van bloed, zweet en tranen heeft een vrouw van nederige afkomst zich opgewerkt tot een gevaarlijke positie: ze is een legende in de drugssmokkel.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 3 series zijn momenteel de grote winnaars op Netflix
Series / Featured

Deze 3 series zijn momenteel de grote winnaars op Netflix

Netflix heeft de volgende drie series helemaal bovenaan zijn toplijst staan.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Elke zondag zetten we voor je op een rij welke series allemaal het beste scoren op Netflix deze week. Opvallend is dat er deze week eigenlijk niet eens zo gek veel veranderd is. Dat zal volgende week wel zo zijn, als je de serie Stranger Things nieuw kan bingen.

Nummer 1 is deze week The Lincoln Lawyer, een serie gebaseerd op het gelijknamige boek waarvan eerder een film verscheen. Nummer twee op de lijst? Ozark, dat een paar weken geleden de nummer één in handen had en intussen wat is teruggezakt. En hekkensluiter is Quién Mató a Sara?.

De Netflix top 3
We duiken erin!

1. The Lincoln Lawyer: Topadvocaat Mickey Haller uit L.A. is na een ongeluk aan de kant gezet. Hij start zijn carrière "” en zijn bekende Lincoln "” weer op als hij een moordzaak aanneemt.

2. Ozark: Een financieel adviseur verhuist met zijn gezin van Chicago naar de Ozarks in Missouri, waar hij binnen vijf jaar 500 miljoen dollar moet witwassen voor een drugsbaas.

3. Quién Mató a Sara?: ílex is vastbesloten om wraak te nemen en te bewijzen dat hij erin is geluisd voor de moord op zijn zus. Hij wil meer aan het licht brengen dan alleen de echte dader.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Welke series zijn vanaf deze week nieuw op Prime Video te zien
Series / Featured

Welke series zijn vanaf deze week nieuw op Prime Video te zien

Prime Video heeft weer een hele rits nieuwe series toegevoegd aan zijn aanbod.

Prime Video voegde deze week meer series toe dan we de afgelopen tijd toch een beetje gewend zijn geraakt van de streamingdienst. We zetten alles wat je nieuw kan streamen en bingen voor je op een rij: vier series met een nieuw seizoen en vijf afleveringen.

Romulus (seizoen 1): Het verhaal van Romulus en zijn tweelingbroer Remus, in de achtste eeuw voor Christus. gezien door de ogen van drie mensen getekend door dood, eenzaamheid en geweld.

Lovestruck High (seizoen 1): Lindsay Lohan is de verteller van Lovestruck High, de reality show die een groep singles uit het VK op zoek naar 'de ware' plaatst in hun eigen high school. Welk stel zal aan het einde van het semester gekroond worden tot balroyalty en de prijs van $100.000 winnen?

Totems (seizoen 1): In 1965, tijdens de Koude Oorlog, staat een Franse raketgeleerde voor een erg ingewikkelde spionagemissie. Al helemaal als hij verliefd wordt op een Sovjet-vrouw die in het geheim voor de KGB werkt.

Night Sky (seizoen 1): Irene en Franklin York, een gepensioneerd stel, hebben een geheim: een Kamer begraven in hun achtertuin die op miraculeuze wijze naar een vreemde verlaten planeet leidt. Met de komst van een geheimzinnige jongeman, wordt het rustige leventje van de Yorks opgeschud en blijkt de mysterieuze Kamer, die ze dachten te kennen, iets wat ze niet voor mogelijk hielden. Met Sissy Spacek en JK Simmons.

NIEUWE AFLEVERINGEN
Million Dollar More (S01E11)
Million Dollar Island (S01E11)
This Is Us (S06E11)
De Kraak (S01E07)
Bosch: Legacy (S01E07 en S01E08)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe ontwikkelingen voor 'She-Ra'-serie: 'Princess of Power'
Series / Nieuws

Nieuwe ontwikkelingen voor 'She-Ra'-serie: 'Princess of Power'

Nicole Kassell (Watchmen, Westworld, The Leftovers) zal de pilot gaan regisseren.

Afgelopen september hoorden we al dat er een live-action She-Ra-serie in ontwikkeling is en hoewel er sindsdien vrijwel geen updates meer zijn geweest, lijkt het er nu op dat het project eindelijk vorm begint te krijgen.

Volgens Variety zal Nicole Kassell de pilot-aflevering regisseren en optreden als producent, mochten er meer afleveringen volgen. De filmmaker maakte eerder afleveringen van HBO's Watchmen, Westworld, The Leftovers, The Americans en Castle Rock. Dus deze show is in goede handen.

DreamWorks, die aan de recente animatieserie van Netflix werkte, zal uitvoerend produceren, maar dit zal naar verwachting een op zichzelf staand verhaal zijn zonder connecties met The Princesses of Power.

She-Ra: Princess of Power
She-Ra debuteerde in He-Man en She-Ra: The Secret of the Sword uit 1985, voordat ze in haar eigen geanimeerde spin-off She-Ra: Princess of Power speelde.

Het personage werd nieuw leven ingeblazen voor de veelgeprezen animatieserieShe-Ra and the Princesses of Power van Netflix, die in 2020 zijn vijfde en laatste seizoen kreeg.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Star Wars-icoon Obi-Wan Kenobi nu ook speelbaar in 'Fortnite'
Series / Nieuws

Star Wars-icoon Obi-Wan Kenobi nu ook speelbaar in 'Fortnite'

Je speelt vanaf morgen met Obi-Wan Kenobi van Ewan McGregor in de bekende game.

Disney's nieuwste samenwerking met Epic Games is bekend. Vanaf morgen kun je met het bekende personage Obi-Wan Kenobi van acteur Ewan McGregor spelen in de populaire game Fortnite.

Naast de introductie van Obi-Wan Kenobi op 22 mei houdt Fortnite ook een wedstrijd genaamd de 'Obi-Wan Kenobi Cup', waar spelers de in-game outfit en back-bling kunnen winnen.

Win outfit van Obi-Wan Kenobi
De beste 750 spelers verdienen de prijs in NA East, terwijl de beste 250 deze in NA West krijgen. Andere regio's zijn als volgt: Europa (top 1250), Brazilië (top 400), Azië (top 150), Oceanië (top 100) en Midden-Oosten (top 100). De geschatte winkelwaarde is 20 dollar.

In het verleden verschenen al de skins Imperial Stormtrooper, Finn, Rey, Sith Trooper, Kylo Ren, Zorii Bliss, Mandalorian, Boba Fett, Fennec Shand en Krrsantan.

Op 27 mei debuteert Obi-Wan Kenobi op DIsney+ met twee afleveringen.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nu op Netflix het slotseizoen van de uitstekende misdaadserie 'Who Killed Sara?'
Series / Nieuws

Nu op Netflix het slotseizoen van de uitstekende misdaadserie 'Who Killed Sara?'

Het laatste seizoen moet ons eindelijk duidelijk maken wie Sara nu echt heeft vermoord...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De Mexicaanse misdaadserie Who Killed Sara heeft ons reeds verschillende keren het vermoeden geschonken dat we eindelijk wisten wie Sara had vermoord. Echter bleek dat telkens niet correct te zijn. Komen we daar nu eindelijk achter in het derde seizoen? Dat moet haast wel, want dit seizoen is het laatste van de reeks!

Who Killed Sara? vertelt het verhaal van een jonge vrouw die om het leven komt door een tragisch ongeval tijdens een boottocht... althans zo lijkt het in eerste instantie. Al snel wordt echter duidelijk dat er veel meer achter haar dood zit. Het tweede seizoen leek ons te vertellen wie er nu precies voor Sara's dood verantwoordelijk was, maar uiteindelijk werden we toch nog wat langer in spanning gehouden.

Laatste seizoen
Met de komst van het derde en laatste seizoen zal deze belangrijke vraag ongetwijfeld eindelijk worden beantwoord. Voor het laatste seizoen verwelkomen we ook een aantal nieuwe castleden. Het gaat hierbij onder meer om Rebecca Jones en Jean Reno.

Dat het finale seizoen nu reeds verschijnt is opvallend. In eerste instantie had Netflix namelijk bekend gemaakt dat ze pas in de maand juni zou verschijnen. Wellicht zijn de fans hier uiteraard allerminst rouwig om.

Het slotseizoen van Who Killed Sara? is vanaf nu te bekijken op streamingdienst Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
LHBTIQ+ Netflix-megahit 'Heartstopper' gaat nog wel even door met de aankondiging van nieuwe seizoenen
Series / Nieuws

LHBTIQ+ Netflix-megahit 'Heartstopper' gaat nog wel even door met de aankondiging van nieuwe seizoenen

Kijkers en critici zijn laaiend enthousiast over de serie, die LHBTIQ+-thema's centraal stelt.

De baanbrekende romantische dramaserie Heartstopper van Netflix is een dusdanige hit, dat de streamingdienst nu al het groene licht geeft voor een tweede én derde seizoen! Mooi nieuws dus voor fans van de serie.

Heartstopper is gebaseerd op de gelijknamige webcomic en graphic novel-reeks van Alice Oseman en gaat over Charlie Spring (Joe Locke), een homeseksuele scholier die verliefd wordt op zijn klasgenoot en rugbyspeler Nick Nelson (Kit Connor).

Unaniem lovend
De serie gaat daarnaast ook over hun vrienden Tao (William Gao), Elle (Yasmin Finney), Tara (Corinna Brown), Darcy (Kizzy Edgell) en Isaac (Tobie Donovan).

See-Saw Films produceerde de serie, die in april verscheen en sindsdien in meer dan 50 landen, waaronder Nederland, in de top 10 van Netflix staat. De recensies zijn daarnaast unaniem lovend. Niet alleen heeft Heartstopper een perfecte 100% score van critici op Rotten Tomatoes, maar ook een publieksscore van 98%.

Het is nog onduidelijk wanneer het tweede seizoen van Heartstopper moet verschijnen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Maffiaserie 'Tulsa King' met Sylvester Stallone krijgt een releasedatum
Series / Nieuws

Maffiaserie 'Tulsa King' met Sylvester Stallone krijgt een releasedatum

De makers van Yellowstone komen opnieuw met een veelbelovende serie.

Paramount+ heeft onthuld dat de eerste twee afleveringen van de door Taylor Sheridan geproduceerde serie Tulsa King met acteerlegende Sylvester Stallone (Rocky, The Expendables, John Rambo) vanaf 13 november te streamen zullen zijn.

Stallone speelt voor het eerst de hoofdrol in een tv-serie en is te zien als de New Yorkse maffiabaas Dwight 'The General' Manfredi, die in plaats van zijn bazen 25 jaar de bak in ging.

Een andere omgeving
Nu hij weer vrij is en zich beseft dat zijn maffia-familie niet bijster betrouwbaar is, verplaatst hij zijn zaken naar Tulsa, Oklahoma. Daar hoopt hij zijn eigen criminele organisatie op te zetten.

Een eerste blik op de twee afleveringen zal geboden worden direct na de beschikbaarstelling van de eerste twee afleveringen van het vijfde seizoen van Yellowstone op 13 november.

Alle volgende afleveringen van Tulsa King zullen daarna elke zondag beschikbaar worden gesteld via Paramount+. Via welke weg de serie in Nederland beschikbaar zal worden gemaakt, is nog onduidelijk.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ dropt gave trailer voor nieuwe serie 'Baymax!'
Series / Trailer

Disney+ dropt gave trailer voor nieuwe serie 'Baymax!'

De spin-off van de animatieserie Big Hero 6 verschijnt volgende maand op de streamer.

Disney+ heeft de trailer voor Baymax! online gezet. Baymax! is de aankomende tv-serie spin-off van de animatiefilm Big Hero 6. De animatieserie wordt eind juni gelanceerd op de succesvolle streamer.

Het verhaal volgt de minzame en opblaasbare zorgrobot op zes geheel nieuwe avonturen. Baymax doet uiteraard waarvoor hij is geprogrammeerd: mensen helpen.

En hoewel de setting voor de serie de fantasierijke stad San Fransokyo blijft, laat de nieuwe serie over Baymax hem doodnormale mensen helpen.

Trailer voor Big Hero 6 spin-off Baymax!
Scott Adsit keert terug om de stem van Baymax in te spreken, terwijl Ryan Potter, Maya Rudolph, Emily Kuroda, Lilimar, Zeno Robinson en Jaboukie Young-White ook stemrollen op zich nemen.

De animatieserie bestaat uit zes afleveringen en vanaf 29 juni verschijnen deze op Disney+. Hieronder tref je de tweede trailer.



De animatiefilm Big Hero 6 verscheen in 2014 en werd gemaakt door Walt Disney Studios. De film was een zeer redelijk succes aangezien er $657,9 miljoen werd opgehaald.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer serie 'Money Heist: Korea' zeg maar 'La Casa del Papa' maar dan in Korea!
Series / Nieuws

Trailer serie 'Money Heist: Korea' zeg maar 'La Casa del Papa' maar dan in Korea!

De teaser geeft een voorproefje van een actievolle overval van de bende.

Netflix heeft de teaser vrijgegeven voor Money Heist: Korea - Joint Economic Area, de langverwachte Zuid-Koreaanse remake van de wereldwijde succes La Casa de Papel. De remake moet eind beschikbaar komen op de streamer.

De video onthult officieel de betekenis achter de titel, Joint Economic Area. Dit is namelijk de kern van het intrigerende plot van het drama: de eenwording van Korea. Het is een monumentale politieke zet die grote invloed zou hebben op de hoofdpersonen.

Teaser trailer voor Money Heist: Korea
De beelden geven ook een voorproefje van de actievolle overval van de bende, inclusief hun eerste ontmoeting. Hieronder zie je die beelden voor de serie die op 24 juni debuteert op Netflix.



Money Heist: Korea - Joint Economic Area heeft rollen voor namen als Yoo Ji-tae (Oldboy) als de professor en Kim Yunjin (Lost) als leider van het crisisonderhandelingsteam.

Seon Woojin, Park Hae-soo (Squid Game) als Berlijn, Jun Jong-seo (Burning) als Tokyo, Lee Won-jong (Dear My Friends) als Moskou, Kim Ji-hun (Flower of Evil) als Denver, Jang Yoon-ju (Three Sisters) als Nairobi, Lee Hyun-woo (Moorim School) als Rio, Kim Ji-hoon als Helsinki en Lee Kyu-ho als Oslo.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Stevige actie in eerste trailer voor de serie 'The Terminal List' met Chris Pratt op Prime Video
Series / Trailer

Stevige actie in eerste trailer voor de serie 'The Terminal List' met Chris Pratt op Prime Video

Stevige actie in deze serie gebaseerd op de bestseller van Jack Carr.

Prime Video heeft de officiële teaser trailer en teaser poster vrijgegeven voor de langverwachte serie The Terminal List met onder meer Chris Pratt. Check de gave beelden hieronder.

De serie is gebaseerd op de bestseller van Jack Carr. The Terminal List volgt James Reece (Pratt) nadat zijn hele peloton Navy SEALs in een hinderlaag is gelopen tijdens een geheime missie. Reece keert terug naar huis met tegenstrijdige herinneringen aan de gebeurtenis en vragen over zijn betrokkenheid.

Als er nieuw bewijsmateriaal aan het licht komt, ontdekt Reece dat duistere krachten hem tegenwerken, waardoor niet alleen zijn leven in gevaar komt, maar ook dat van degenen van wie hij houdt.

Trailer en poster voor The Terminal List
Alle acht afleveringen, geproduceerd door Pratt, Antoine Fuqua en David DiGilio, gaan wereldwijd op 1 juli in première.



Naast Pratt, uiteraard bekend uit Guardians of the Galaxy en Jurassic World zie je ook rollen van onder meer Constance Wu, Taylor Kitsch, Jeanne Tripplehorn, Riley Keough, Arlo Mertz, Jai Courtney, JD Pardo, Patrick Schwarzenegger, LaMonica Garrett, Stephen Bishop, Sean Gunn, Tyner Rushing, Jared Shaw, Christina Vidal, Nick Chinlund, Matthew Rauch, Warren Kole en Alexis Louder.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bekijk de eerste (bloederige) 8 minuten van 'Stranger Things' seizoen 4!
Series / Nieuws

Bekijk de eerste (bloederige) 8 minuten van 'Stranger Things' seizoen 4!

Bekijk hoe het nieuwe seizoen van de succesvolle Netflix fantasyserie start.

Netflix heeft de eerste acht minuten uit het langverwachte vierde seizoen van de bovennatuurlijke fantasyserie Stranger Things online gezet. En deze beelden geven een goede blik op wat we kunnen verwachten.

Zoals eerder gemeld, is het nieuwe seizoen van negen afleveringen opgesplitst in twee helften en nu is de verdeling van die helften onthuld. De eerste zeven afleveringen komen op 27 mei aan, terwijl de laatste twee afleveringen op 1 juli verschijnen.

In het seizoen is het is zes maanden na de Battle of Starcourt, die Hawkins terreur en vernietiging bracht. De vriendengroep worstelt met de nasleep en wordt voor het eerst opgedeeld. De zoektocht door de complexiteit van de middelbare school maakt het er niet gemakkelijker op.

In hun meest kwetsbare tijd duikt er een nieuwe en gruwelijke bovennatuurlijke dreiging op, die een dik mysterie presenteert dat - indien opgelost - uiteindelijk een einde zou kunnen maken aan de verschrikkingen van Upside Down.

Eerste acht minuten uit Stranger Things
Vanaf 27 mei kun je dus gaan kijken naar de eerste reeks afleveringen van seizoen vier van The Stranger Things. Hieronder zie je de eerste acht minuten.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Supernatural'-serie 'The Winchesters' onthult al de eerste trailer!
Series / Trailer

'Supernatural'-serie 'The Winchesters' onthult al de eerste trailer!

De serie The Winchesters ziet er helemaal niet verkeerd en lekker bekend uit.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Dat hadden we niet helemaal verwacht! The CW komt nu al met de eerste beelden van The Winchesters. De serie is de eerste echte spin-off van Supernatural.

De trailer voor The Winchesters begint in het heden. We zien Jensen Ackles als Dean Winchester die probeert het verhaal van zijn op demonen jagende familie op te schrijven.

The Winchesters
Ackles, die eerder al onthuld werd als verteller van The Winchesters, gaat door in als verteller van de trailer. "Ik moet de waarheid over mijn ouders ontdekken," horen we hem vertellen.

Vervolgens verandert het van de campy zwart-wit setting van Deans voorstellingsvermogen en zien we John en Mary in kleur, als ouders van de Winchester-broers, als ze elkaar in het jaar 1972 leren kennen.

The Winchesters lijkt vooral te beginnen met de zoektocht naar de vader van een hoofdpersoon. Ditmaal is het Mary die afstamt van een familie van Hunters en Johns poort in de wereld van bovennatuurlijke bedreigingen vormt.

Check hieronder de trailer voor The Winchesters.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' spin-off brengt mogelijk 'verdwenen' personages terug
Series / Nieuws

'The Walking Dead' spin-off brengt mogelijk 'verdwenen' personages terug

Norman Reedus denkt dat zijn The Walking Dead-serie meer personages terug kan brengen.

Norman Reedus is een man met een missie. Na het vertrek van co-ster Melissa McBride uit de geplande nieuwe The Walking Dead spin-off, gaat Reedus in zijn eentje door.

Reedus speelt weer Daryl Dixon, maar in een heel nieuwe locatie: Europa. De opnames beginnen dit jaar nog en we horen vandaag dat er oude bekenden terug kunnen keren in de The Walking Dead-serie. Oude bekenden die we al jaren niet gezien hebben.

The Walking Dead-serie
"Ik zou samen met Melissa een spin-off maken. We zouden dat samen gaan doen. Maar zij wilde een break hebben en die heeft ze echt wel verdiend," aldus Reedus.

"Intussen zeiden zij: 'Hey, wil je op een missie gaan terwijl zij wat tijd vrij neemt?' En zei ik: 'Yeah! Laten we een fucking missie ondernemen'. En dus ga ik naar Europa op een missie."

Extra interessant: "Sommige van onze personages zijn verloren. En misschien kom ik er daar wel een of twee van tegen."

Over een hereniging met Carol vertelde Reedus dat het wel moet kunnen. De twee beste vrienden "komen zeker weer samen."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
8 nieuwe series deze week op Disney+
Series / Featured

8 nieuwe series deze week op Disney+

Disney+ maakt er een prima week van met heel wat nieuwe series deze week.

Disney+ weet er weer een feestje van te maken deze week, met in totaal acht nieuwe series in het aanbod. Het gaat om vijf series met seizoenen, en drie series waarvan we nieuwe afleveringen kregen op Disney+.

Stitchers (seizoen 1-3): Kirsten wordt rekruteerd door een overheidsinstelling om 'gehecht' te worden aan de geest van onlangs overleden personen, om hun herinneringen te gebruiken voor het onderzoeken van moorden en het ontrafelen van mysteries.

Snowfall (seizoen 5): Snowfall is een drama dat zich afspeelt aan het begin van de crack-epidemie in Los Angeles en gaat over de uiteindelijke impact ervan op de cultuur zoals we die nu kennen.

Life & Beth (seizoen 1): Het leven van Beth ziet er op papier goed uit. Ze doet het goed als wijndistributeur, heeft een succesvolle vriend en woont in Manhattan. Maar een plotselinge gebeurtenis verandert haar leven voorgoed.

Last Man Standing (seizoen 1-8): Mike Baxter is een gelukkig getrouwde vader van drie dochters, die zijn mannelijkheid probeert te behouden in een huis omringd door vrouwen. Dat doet hij door zijn toevlucht te zoeken in de mannelijke omgeving van zijn baan als marketingdirecteur bij The Outdoor Man Store.

Big City Greens (seizoen 2): De familie Groen verhuist van het platteland naar de grote stad.

NIEUWE AFLEVERINGEN
This Is Us (S06E12)
9-1-1: Lone Star (S03E07)
The Kardashians (S01E06)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Deze ijzersterke oorlogsserie kijk je in een ruk af: 'War & Peace'

  3. 3. De nieuwe Zweedse misdaadserie van Netflix heet 'Deliver Me': Een killer in het genre?

  4. 4. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  5. 5. Een van de best ontvangen en meest indrukwekkende films van 2024 staat nu op Disney+

Bekijk alle artikelen