'Loki' seizoen 2 moet nog een stuk vreemder worden dan 'Doctor Strange 2'

'Loki' seizoen 2 nog vreemder dan seizoen 1

Het eerste seizoen van 'Loki' was al raar, maar de scenarist van seizoen 2 zegt dat dit nog maar het begin is...

Door onze nieuwsredactie, 24 mei 2022 14:33

Zachtjes uitgedrukt was Doctor Strange in the Multiverse of Madness behoorlijk waanzinnig. Voor scenarist Michael Waldron smaakt het naar meer. Zal hij dit gehalte evenaren met het tweede seizoen van Loki? In een interview beweert hij van wel.
Doctor Strange in the Multiverse of Madness was een enorm succes, en prijkt tot op heden als de meest verdienende film van het jaar. Door horrorelementen toe te voegen wist de ervaren scenarist Michael Waldron de film de juiste, succesvolle twist te geven.

Nu is het de vraag of dat ook voor het tweede seizoen van Loki gaat lukken. Waar het eerste seizoen al een hoge standaard van absurditeit neerzette, is het nu aan Waldron de uitdaging om de waanzin door te laten stromen naar andere hoeken van het MCU-universum.

Een interview met Waldron
In een interview met Polygon besprak de scenarist hoe deze stijl ook zijn plek zou kunnen vinden in de serie over de beruchte geadopteerde broer van Thor.

Waldron: “Ik weet niet of we echt gekker kunnen gaan dan seizoen 1. We hadden een alligator, die wijn dronk uit een kinderbadje. Dat voelde als een Mount Everest-piek van gekte. Maar er zijn meer dan genoeg kansen.”

Hij vervolgt: “We hebben altijd de grenzen opgezocht om onszelf te overtreffen, en hopelijk is dat altijd karaktergedreven gebleven. Van deze film heb ik wederom geleerd dat geen enkel idee te gek is!”

Waldron eindigt met een mooie leuze: “Het moedigt me aan om gedurfd te blijven schrijven, en dat is iets heel moois!”

Bron: Screenrant

Lees meer over: loki, michael waldron, doctor strange, marvel, mcu

Populair nieuws