search
'Behind the scenes' van 'Moon Knight' geeft inkijkje in scènes tussen Steven en Marc
Series / Nieuws

'Behind the scenes' van 'Moon Knight' geeft inkijkje in scènes tussen Steven en Marc

Een video over een kijkje achter de schermen bij \'Moon Knight\' toont aan hoe de makers de scènes tussen Marc en Steven hebben opgenomen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In de recente Marvel-serie Moon Knight heeft acteur Oscar Isaac de pittige taak gekregen twee personages te spelen: Steven Grant en zijn alter ego, Marc Spector. Hoe dat in zijn werk ging kunnen we nu zien in een 'explainer'-video van Marvel.

Gedurende de zes afleveringen van de nieuwe superheldenserie volgt de kijker het leven van Steven Grant. Na een deal te hebben gemaakt met de Egyptische god Khonshu zal hij plots bovenmenselijke krachten verkrijgen.

In de eerste aflevering lijkt enkel Steven, een timide winkelmedewerker uit Londen, de enige hoofdpersoon te zijn. Maar aan het einde ervan duikt Marc Spector, een ex-huurling en Stevens duistere alter ego op. Door middel van spiegelende oppervlaktes kunnen de twee communiceren en wordt hun strijd steeds belangrijker in de serie.

Behind the scenes
In een video, die net online is gezet, wordt getoond hoe de scènes met de twee personages en slechts één enkele acteur zijn opgenomen. VFX Supervisor Sean Faden heeft een knap staaltje VFX ermee neergezet.

In de video licht Faden enkele van de technieken toe, die hij heeft moeten gebruiken om de scènes er realistisch uit te laten zien. Hier kwam zelfs de broer van Isaac aan te pas als een 'stand-in'.

Hieronder is de video te bekijken. Moon Knight is sinds kort te zien op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen