Hint voor release 'WandaVision'-spin-off 'Agatha: House of Harkness' opgedoken

Releasedatum 'Agatha: House of Harkness' opgedoken

Een eigen Marvel-serie voor Agatha Harkness, gespeeld door Kathryn Hahn, heeft eindelijk een indicatie voor de releasedatum gekregen!

Mitchell van Vuren, 24 mei 2022 om 07:14

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Een nieuwe update op de website van The Writers Guild of America West heeft, samen met de namen van de scenaristen van de aankomende serie, een grove tijd van oplevering bekendgemaakt. De serie over de Amerikaanse toverheks zal in het televisieseizoen van 2023-2024 te zien zijn!
De nieuwe serie zal naar verluid een komedieserie worden over het Marvel-personage Agatha Harkness. Het is de zesentwintigste televisieserie binnen het MCU, en komt uit als onderdeel van Fase Vier.

Agatha Harkness, de protagonist van de serie, is een heks van honderden jaren oud. Zij werd door haar eigen zusters van de heksenkring van Salem, Massachusetts, beschuldigd van het beoefenen van zwarte magie.

Honderden jaren later duikt ze op tijdens de ontwikkelingen, die spelen tijdens Fase Vier. Haar rol wordt vertolkt door Kathryn Hahn, die al te zien was in WandaVision als antagonist.

Aan het einde van de serie worden Agatha's krachten afgenomen door Wanda. Maar na de gebeurtenissen in Doctor Strange in the Multiverse of Madness speculeren fans dat Agatha Harkness het nu weer vrij zal staan om het MCU in het ongeluk te storten.

Wie, wat, en vooral, wanneer?
Volgens het bericht op de website van de Writers Guild zullen drie scenaristen meewerken aan de serie: Peter Cameron, Cameron Squires en Laura Donney. Ook wordt er onthuld dat het zal draaien om een komedieserie.

Lees het Reddit-bericht van een oplettende fan hieronder, die de bevindingen samenvat.


Bron: CBR

Lees meer over: agatha house of harkness, mcu, marvel, wandavision, Kathryn Hahn

Populair nieuws