David Harbour ('Stranger Things') weet hoe het einde van de Netflix-serie eruit gaat zien

David Harbour kent einde 'Stranger Things'

Fans moeten nog even wachten, maar voor zijn acteerwerk moest Harbour, de acteur van Hopper, het geheim wel kennen.

Mitchell van Vuren, 24 mei 2022 om 07:55

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

David Harbour deelt in een interview dat hij weet hoe het zal eindigen voor zijn personage Hopper in Stranger Things. Hij laat heel weinig los erover, maar insinueert dat het een ‘mooi’ einde zal worden tijdens het vijfde en laatste seizoen.
Alan Rickman, de acteur van Severus Sneep in de Harry Potter-serie, was één van de eerste die het daadwerkelijke einde van de reeks kende. David Harbour overkwam hetzelfde lot: hij weet wat het einde zal zijn van de ‘arc’ van zijn personage om zich beter voor te kunnen bereiden qua acteerwerk.

Stranger Things is één van de grote successen van Netflix. Al sinds 2016 volgt de kijker de levens van meerdere kinderen uit het Amerikaanse stadje Hawkins, wiens levens steeds meer beïnvloed worden door bovenmenselijke krachten. Hopper, vertolkt door Harbour, is de lokale politieagent, die de kinderen bijstaat.

Het einde van Hopper
Tijdens een gesprek met Variety vertelt Harbour dat hij weet hoe het voor zijn personage zal aflopen. Met de release van het eerste deel van het seizoen om de hoek is het stiekem jammer dat hij geen details loslaat erover, maar hij geeft wel een tipje van de sluier.

Harbour: “Het was steeds van: ‘Wat gaat er gebeuren met Hopper? Is het een personage dat Hawkins gaat overleven of niet?... Ik weet nu wat er gaat gebeuren en het is best ontroerend, en erg mooi…’”.

Op 27 mei zal het eerste deel van seizoen 5 verschijnen op Netflix.

Bron: Screenrant

Lees meer over: stranger things, david harbour, david hopper, netflix

Populair nieuws