Netflix komt met geweldig nieuws over populaire serie

Netflix komt met goed nieuws over populaire serie

Het eerste seizoen van de reeks zou door 52 miljoen huishoudens (deels) zijn bekeken...

Geoffrey Ketels, 24 mei 2022 18:16

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het eerste seizoen van de Netflix-serie Ginny & Georgia was best een succes te noemen. Nu heeft Netflix goed nieuws voor fans van de reeks. De opnames van het tweede seizoen zijn namelijk ondertussen afgerond.
Vorig jaar in april maakte Netflix het nieuws bekend dat Ginny & Georgia met zekerheid nog een tweede seizoen zou krijgen. Rekening houdende met de kijkcijfers die het eerste seizoen wist te realiseren kwam dat nu niet bepaald als een verrassing. De productie werd aangevat vorig jaar in november en zou ondertussen volledig zijn afgerond.

Cliffhanger
Het eerste seizoen van deze serie eindigde met een behoorlijke cliffhanger. Zijn Ginny en Austin echt samen weggelopen? En hoe zit het dan precies met de relatie tussen Ginny en Marcus? En dan is er nog Georgia. Zou haar trouw met de burgemeester echt plaats gaan vinden? Het zijn stuk voor stuk vragen waar het tweede seizoen een antwoord op zal moeten gaan geven.

Dat de opnames van het tweede seizoen zijn afgerond is natuurlijk geweldig nieuws. Echter werd door Netflix momenteel nog niet bekend gemaakt wanneer we dat tweede seizoen ongeveer kunnen gaan bekijken.

Heb je het eerste seizoen van Ginny & Georgia nog niet gezien? Deze is uiteraard nog steeds te bekijken op streamingdienst Netflix.

Lees meer over: Ginny and Georgia, serie, series, Netflix

Populair nieuws