'House of the Dragon' voelt bekend voor 'Game of Thrones'-fans

'House of the Dragon' voelt bekend

In augustus wordt de nieuwe serie House of the Dragon gelanceerd op HBO Max.

Jim Pedd, 24 mei 2022 om 19:39

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Er zitten nog wat grote series aan te komen dit jaar, waaronder Prime Video's The Lord of the Rings: The Rings of Power, maar ook HBO Max's House of the Dragon.
Die laatste serie, House of the Dragon, is er een met een wel heel bekend verhaal, waar fans al iets van konden zien. Tijdens een interview met PEOPLE tijdens het Cannes Film Festival sprak acteur Nikolaj Coster-Waldau, die de rol van Jaime Lannister speelde in Game of Thrones over de nieuwe serie. Die voelt voor hem heel bekend.

House of the Dragon
"Ik weet dat het waarschijnlijk heel vreemd gaat zijn," deelde Coster-Waldau. "Nou, ik heb de trailer gezien. Het lijkt heel bekend."

"Miguel [Sapochnik], de showrunner, regisseerde een aantal van de grote afleveringen van Game of Thrones. Dus ik heb het gevoel dat het heel surrealistisch gaat zijn om dit te kijken."

Eerder zei acteur Kit Harington nog dat hij het vreemd zou vinden om de serie te kijken. "Het lijkt denk ik wel op wat wij de afgelopen jaren gedragen hebben, hoe wij eruit zagen. Dat gaat wel een beetje rauw op mijn dak vallen. Maar ik ga het zeker kijken en Miguel ondersteunen. Ik wens hen al het beste, maar het zit mij zo dicht aan het hart, dat ik natuurlijk wel wat pijn ga voelen."

House of the Dragon gaat op 21 augustus van start op HBO Max.
Bron: ComicBook

Lees meer over: House of the Dragon, Game of Thrones, HBO Max, matt smith

Populair nieuws