search
Alles over de Netflix serie 'Between'
Series / Nieuws

Alles over de Netflix serie 'Between'

Nieuwe thrillerserie is vanaf 21 mei te zien met wekelijks een nieuwe aflevering.

Het regent nieuwe Netflix Originals producties dit jaar en een daarvan om naar uit te kijken vormt Between, met in de hoofdrol Jennette McCurdy.


In de serie Between zijn alle mensen boven de 21 overleden aan een mysterieuze ziekte. De overheid sluit de hele omgeving hermetisch af en laat de jongeren aan hun lot over. Maar wat gebeurt er met een stad als er enkel nog kinderen overblijven?

Jennette McCurdy is de bekendste actrice die meespeelt in de serie. Zij werd beroemd dankzij haar rollen in iCarly en Sam & Cat en speelde gastrollen in televisieseries als Malcolm in the Middle, Zoey 101 en . Ook heeft ze verschillende muziekalbums uitgebracht, die het goed deden in Amerika. Ook Jim Watson speelt een rol in de serie, die je misschien herkent als de jonge Abraham Setrakian uit The Strain. De serie is geschreven door de Canadese filmmaker Michael McGowan.

Het eerste seizoen van Between bestaat uit zes afleveringen van een uur, waarvan de eerste aflevering vanaf 21 mei op Netflix gelanceerd wordt. Wekelijks wordt er een nieuwe aflevering toegevoegd.

Photo by: Ken Woroner for Netflix, Inc.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen