Wat is 'Horizon Zero Dawn' waar Netflix een serie van maakt?

Wat is 'Horizon Zero Dawn'?

Horizon Zero Dawn wordt een serie op Netflix, maar was is het eigenlijk?

Jim Pedd, 28 mei 2022 om 15:34

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Sony kondigde een Horizon Zero Dawn-serie aan, die ontwikkeld wordt voor Netflix. Zeker is dat die er komt, verder weten we vrijwel niets.
Horizon Zero Dawn zou zomaar eens een animatieserie kunnen worden. Maar als Netflix echt ambitie wil tonen, maakt men van deze fantastische mix van een prehistorische setting met futuristische elementen en robotdinosaurussen een live-action serie. Maar wat is Horizon Zero Dawn eigenlijk?

Het verhaal van Horizon Zero Dawn
Horizon Zero Dawn werd in 2017 gelanceerd op de PlayStation 4 en is ontwikkeld door de Nederlandse gamefabrikant Guerilla Games. De speler is Aloy, een jager die door een post-apocalyptische landschap jaagt en met behulp van een pijl en boog en allerhande slimme middelen robotdinosaurussen moet verslaan. En tegelijk moet uitzoeken wat er gebeurd is met de wereld.

De setting van Horizon Zero Dawn is namelijk de 31ste eeuw, waarin de mensheid een primitief leven leidt en de machines de Aarde overheersen. Gewoonlijk is dat vredig, maar de laatste jaren zijn machines langzaamaan agressief geworden, gewelddadig naar mensen.

En er zijn grotere, gevaarlijkere machines verschenen als Horizon Zero Dawn begint. Zo begint er dus een bijzonder toffe game die zich in een unieke wereld afspeelt!

Bron: CBR

Lees meer over: Horizon Zero Dawn, Netflix

Populair nieuws