search
The Monsterverse krijgt een eigen Netflix-animeserie!
Series / Nieuws

The Monsterverse krijgt een eigen Netflix-animeserie!

De eerste beelden van de geanimeerde 'Kong: Skull Island' beloven nieuwe avonturen voor de reuzenaap.

The Monsterverse is flink aan het uitbreiden, en Netflix wilt er deel van uitmaken! Op Geek Week werden dan ook de eerste beelden van de animeserie Kong: Skull Island vertoond!

De eerste King Kong-film kwam al uit in 1933 en de eerste Godzilla-film uit 1954, maar The Monsterverse is nog piepjong. Het universum over reusachtige monsters, zoals King Kong en Godzilla, kwam pas ter wereld na het uitkomen van de reboot van Godzilla in 2014.

Al vlug volgden diverse uitbreidingen van deze gigantische multimediareeks met de films Kong: Skull Island in 2017, Godzilla: King of the Monsters in 2019 en Godzilla vs. Kong in 2021. Nu is het tijd voor de eerste serie, die zal uitkomen op Netflix.

Wat staat ons te wachten voor monsterlijks?
De animeserie Kong: Skull Island werd afgetrapt aan het begin van 2021 door Netflix en Legendary met aan Brian Duffield de taak om de serie te schrijven en te produceren.

Tijdens Geek Week kwamen dus de eerste film still naar buiten, waarop we de iconische afdruk zien van Kong's voet op een strand met twee personages erin. Zullen we dus weer terugkeren naar Skull Island?

Over een releasedatum is helaas nog niet losgelaten door de makers.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen