'Ms. Marvel' ge-review-bombed op IMDB na eerste aflevering

'Ms. Marvel' ge-review-bombed op IMDB

De eerste aflevering van Ms. Marvel staat op Disney Plus, maar Marvel-fans lijken alles behalve blij te zijn met de serie.

Niels Arts, 9 juni 2022 16:49

Hoewel critici lovend reageerden op de eerste aflevering van Ms. Marvel, lijken sommige fans van Marvel het hier allerminst mee eens te zijn. Momenteel wordt de serie ge-review-bombed op IMDB.
Op het moment van schrijven staat de eerste aflevering van Ms. Marvel op een rating van 6,6. Het aantal 1-ster reviews is echter 22,2%, met het aantal 10-sterren reviews op 39,5%. Zoveel 1-ster reviews weergeeft echter zelden wat fans écht van de serie vinden, maar geeft aan dat Ms. Marvel ge-review-bombed wordt.

Ms. Marvel review-bombs
Maar waarom? Veel van de negatieve reviewers lijken boos te zijn over de verandering in het personage Kamala Khan, en dan vooral de manier waarop ze haar krachten heeft gekregen en het feit dat deze krachten anders zijn dan in de comics.

Ook halen enkele negatieve reviews Captain Marvel aan, een Marvel-film die ook ge-review-bombed werd. Kamala Khan is een groot fan van Captain Marvel in Ms. Marvel, en het personage staat in de eerste aflevering van de nieuwe serie centraal. Wie niet van Captain Marvel, zal daarom Ms. Marvel ook minder vinden.

Op Rotten Tomatoes doet Ms. Marvel het een stuk beter. De critici-score staat op 97%; de publieksscore op 89%.

Nieuwe Ms. Marvel-afleveringen verschijnen iedere woensdag op Disney Plus.

Bron: Comic Book

Lees meer over: Ms Marvel, Disney Plus, Marvel, Captain Marvel, IMDB

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws