'The Last of Us' is klaar met filmen

'The Last of Us' is klaar met filmen

De The Last of Us-serie van HBO is klaar met filmen volgens producent Craig Mazin.

Niels Arts, 12 juni 2022 om 12:59

De serie gebaseerd op de videogame The Last of Us is klaar met filmen. Dat heeft producent en schrijver Craig Mazin bekendgemaakt. De serie lijkt voor begin 2023 op de planning te staan.
The Last of Us werd enorm goed ontvangen toen de game in 2013 voor het eerst verscheen. Een jaar later kwam een remaster uit voor de PlayStation 4, en een volledige remake voor de PlayStation 5 werd onlangs aangekondigd. Ook wordt het verhaal omgetoverd tot een tv-serie.

The Last of Us op HBO
De The Last of Us-serie is al een tijdje in ontwikkeling, en nu heeft schrijver Craig Mazin - onder andere bekend van Chernobyl - gedeeld dat het filmen afgerond is.Wanneer The Last of Us op HBO moet verschijnen is nog niet bekend. Even geleden maakte een van de regisseurs wel al bekend dat de serie 2022 niet gaat halen, maar een release vroeg in 2023 lijkt niet onwaarschijnlijk.

Het verhaal van The Last of Us speelt zich af twintig jaar na het begin van een zombie apocalypse. Het gaat over Joel die met het vermoedelijk immune meisje Ellie de verlaten wereld rondtrekt op zoek naar een veilige plek.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Last of Us, HBO, Craig Mazin

Populair nieuws