Ondanks woeste kijkers zijn er meer 'The Boys'-series op komst

Nog veel meer 'The Boys'-series op komst

The Boys is voorlopig niet meer weg te denken van televisie, echt niet.

Jim Pedd, 12 juni 2022 12:21

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Boys is net begonnen met het derde seizoen, maar fans zijn al bezig met reviewbomben. Dat heeft te maken met het mannelijk naakt dat de serie tot nu toe liet zien. Los daarvan komt er een vierde seizoen aan. En een spin-off.
De spin-off van The Boys die net besteld was, speelt zich af op de universiteit en laat zien hoe jonge Supes met elkaar strijden om de beste plekken in de grootste steden, met de meest lucratieve contracten.

The Boys-series
Die spin-off rond de universiteit is de tweede die gemaakt wordt door Prime Video, voorafgegaan door The Boys Presents: Diabolical.

Amazon denkt echter groter. Dat vertelt Vernon Shander, het hoofd van wereldwijde televisie. Amazon zou zomaar eens veel meer kunnen laten maken.

"Dat is absoluut een mogelijkheid. We waren al enthousiast toen we lanceerden. We zagen Diabolical als een tweevoudige kans. Eentje om fans van The Boys enthousiast te krijgen. En om het vervroegd te lanceren. We wilden ook zien of mensen meer zouden willen, los van het moederschip en eerlijk gezegd zien we flinke groei na de terugkeer van de serie."

Daarom wordt er gekeken naar meer. Maar ook rustig aan gedaan. "We willen een rustig tempo volgen. Maar ik zou niet verbaasd zijn als je volgend jaar meer hoort."
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Boys, Prime Video, Eric Kripke

Populair nieuws