Deze 3 nieuwe series van HBO Max, Disney+ en Prime Video wil je niet missen

Deze 3 nieuwe series wil je niet missen

HBO Max, Disney+ en Prime Video hebben weer een paar leuke en interessante series op de planning.

Jim Pedd, 13 juni 2022 om 06:00

Elke maandag kijken we naar de meest interessante en opvallende series die naar de grootste streamingdiensten van dit moment komen: Netflix, Disney+, HBO Max en Prime Video.
Deze week hebben we tips van HBO Max, Disney+ en Prime Video. We duiken er meteen in!

VANAF 14 JUNI OP HBO MAX
The Cleaning Lady (seizoen 1): Een Cambodjaanse arts komt naar de VS voor een behandeling om haar zoon te redden. Als het systeem faalt, moet ze onderduiken. Ze wordt schoonmaakster voor de georganiseerde misdaad. Met haar intelligentie vindt ze haar weg in de criminele onderwereld.

VANAF 15 JUNI OP DISNEY+
American Crime Story (seizoen 1-3): American Crime Story vertelt de verhalen van wereldberoemde misdaadzaken die veel stof deden opwaaien. De zaak van O.J. Simpson wordt gezien vanuit het perspectief van de advocaten die onderhandelen achter de schermen en manoeuvreren tussen beide zijden van de rechtbank. Een combinatie van vertrouwen vanuit de vervolgers, sluwheid vanuit de verdediging en de geschiedenis met de Afro-Amerikaanse gemeenschap van de LAPD geeft de jury wat ze nodig had: redelijke twijfel. De moord op modegigant Gianni Versace werd tevens breeduit in de pers besproken en liet meer dan genoeg vragen achter voor alle betrokkenen.

VANAF 17 JUNI OP PRIME VIDEO
The Summer I Turned Pretty: The Summer I Turned Pretty is een drama over meerdere generaties dat draait om een driehoeksverhouding tussen een meisje en twee broers, de steeds veranderende relatie tussen moeders en hun kinderen, en de blijvende kracht van sterke vrouwelijke vriendschap. Het is een coming-of-age-verhaal over eerste liefde, eerste liefdesverdriet, en de magie van die ene perfecte zomer.

Lees meer over: HBO max, Disney Plus, Prime Video, tips

Populair nieuws