search
Trailer 'Only Murders in the Building' toont de amateurdetectives op hun best
Series / Trailer

Trailer 'Only Murders in the Building' toont de amateurdetectives op hun best

Voor Selena Gomez, Steve Martin en Martin Short gaat het weer flink mis in seizoen 2 van de komische detectiveserie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Na de grote plottwist in de seizoensfinale van Only Murders in the Building konden we enkel wachten tot de komst van seizoen 2 om te weten hoe dit zou gaan aflopen… Totdat deze nieuwe trailer om de hoek kwam kijken! Kijk zelf hoe Steven Martin, Martin Short en Selena Gomez zichzelf uit de nesten moeten werken in de nieuwe trailer van de Hulu Original-serie.

In seizoen 1 raakten drie vreemdelingen, gespeeld door het bovenstaande onwaarschijnlijke trio, verstrikt in een moordzaak binnen hun gedeelde Upper West Side-appartement. In navolging van een 'true crime'-podcast waar ze allemaal fan van zijn, komen de drie op het ingenieuze idee om hun eigen podcast te beginnen over de recente moord.

De politie denkt namelijk dat het een zelfmoord is, maar de buurtjes denken het beter te weten, met alle slechte gevolgen van dien. Het resulteert in een hilarische twist op het 'true crime'-genre, dat eindigt met een flinke plottwist: de amateurdetectives blijken zelf de hoofdverdachten te zijn geworden in het onderzoek.

Het nieuwe seizoen van Only Murders in the Building
Volgens de synopsis is het nog niet uit met de pret in het tweede seizoen. Het trio zal zichzelf onschuldig moeten verklaren van de verdenking de moordenaars te zijn tegenover niet alleen hun buren, maar ook de politie.

Bekijk de trailer hieronder voor een goede indruk van het tweede seizoen. Mocht je meteen zin om het eerste seizoen te (her)kijken kan je die vinden op Disney+! Op 28 juni wordt verwacht dat het tweede seizoen zal verschijnen op Hulu.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen