Eerste blik op afronding 'Stranger Things' seizoen 4

Eerste blik op afronding 'Stranger Things' S4

Zien we al eerste onthullingen in deze eerste foto's uit seizoen 4 deel 2?

Bram de Groot, 15 juni 2022 10:24

Netflix heeft een aantal eerste foto's vrijgegeven uit de laatste twee afleveringen van Stranger Things seizoen 4, die begin juli beschikbaar zullen zijn op de streamer. Check de beelden in dit bericht.
De nieuwe foto's, die je hieronder kunt bekijken, belichten de vier belangrijkste verhaallijnen van dit seizoen, met El en haar missie om haar krachten terug te krijgen en Mike's zoektocht om El te vinden.

Ook zien we de verschillende groepen in de schijnwerpers, waaronder team Rusland en team Hawkins, wat het lot van Nancy bevestigt na de Vecna-cliffhanger uit aflevering zeven van de eerste reeks.

Foto's uit laatste afleveringen Stranger Things seizoen 4
Hieronder zie je de foto's die op de Twitter-pagina van Netflix verschenen. Vanaf 1 juli staan de afleveringen van Stranger Things op Netflix.
De serie Stranger Things start in de jaren 80 in het fictieve stadje Hawkins, Indiana. Wanneer een jonge jongen verdwijnt, ontdekt een klein stadje een mysterie met geheime experimenten, angstaanjagende bovennatuurlijke krachten en een vreemd klein meisje.Bron: Twitter

Lees meer over: Stranger Things, Netflix, Dacre Montgomery, Sadie Sink

Populair nieuws